life is never fair

R.I.P Nichlas Frisk
som lämnade oss den 23/9-08
ingen kommer någonsin att glömma dig ♥

Orientering

... är inte kul. Eller det var faktiskt helt okej idag :) Först så gik vi typ bara fram till lunch = två lektioner. Sen drog jag med hem till tessi och käkade lunch och kollade HAARP <3<3<3 Någon förvånad? (;
I alla fall, orienteringen då. Jag sprang med Elin och vi var så sjukt duktiga. Är verkligen stolt över oss båda! ;) Men fan vad jobbigt det var. Både jag och Elin höll på att dö på slutet. Och när det typ bara var 100m kvar vi ba: Nej ta min hand nu så fixar vi det här! Så sprang vi i mål och dog. Typ. Men we did it and we did it well!

Sen skulle jag egentligen til Hägerneholm och ridit med jag pallade verkligen inte. Hade så sjukt ont i huvudet och mådde bara allmänt blä. Lite bättre nu iaf. Men jag åkte till lilla Missy istället och fick god mat av mormor - me like!

Och här hemma pysslar mamma och marie med massa saker som inte jag får veta något om. Taskigt eller hur? En liten tröst kanske är att det antagligen är för att jag fyller år på fredag, men bara ytterst liten. Väldigt elakt ändå. Pff.

Men nu ska jag soova. Nej, äh. Kanske inte. Klockan är bara åtta... Jag ska kolla på film! Hurra! Och försöka fixa med datorn som jag äntligen fått igång igen!
Ha det bra tills jag skriver igen!

Fixat

Nu har jag fixat lite med bloggen, inte ändrat designen för har inte photoshop på den här datorn. Men däremot bilderna (:
Blev nöjd, vad tycker ni? :J

jaha det var så man gjorde!

haha jag kände mig allmänt smart idag.
som de flesta vet har jag typ dampat loss på mobilen för att man inte kan skriva fina figurer! (alltså inte ^, ), <, eller liknande så man kan inte bilda gubbar.)
sen så sitter jag och håller på att skriva ett sms då jag råkar hålla ner en knapp rätt länge. och vad händer då? joo, då kommer massa figurer upp :D waaaay!
känns bra att äntligen fatta något på den här sjuka mobilen efter typ... hm.. 2 veckor?

hmmhm.

Konstig dag det var igår, minst sagt. Turned out very otippat. Me like min svenglish.
Haha, mer tänker jag inte berätta! Moahahaha! Men ja, jag tror det var bra... (:

GRATTIS SYSTER!

Massa, massa, massa grattis till min älskade syster som fyller hela 18 år idag! Känns lite skumt. Det är ju mycket o.o
Men idag har jag alltså firat henne hela dagen. Och än en gång:

GRATTIS!

 

love you (:

fredag med praoletande + filmkväll

ja jag börjar skriva om fredag för det blir lättast så typ xD
ja, var då dags för mig och tessi att leta praoplats, som vi ville ha i täby centrum. så vi började liksom med att fråga på åhlens och vidare, ganska säkra på att det borde vara ganska lätt, vi går ju faktiskt i nian nu. men screw that! haha, det var väl allt förutom lätt. minst sagt underhållande. haha tror vi kom upp i att fråga i 22 affärer när vi bestämde oss för att fråga på hemköp. fast vi trodde såklart att platserna skulle vara reserverade för elever i täby osv. så nu ska jag försöka beskriva hur det var där då, observera att vi båda var rätt trötta och sjukt flummiga, men kul var det :D

japp, vi går in och frågar den första vi ser, som skickar oss att fråga någon i delikatessdisken. där säger en kille att vi ska möta honom där han pekar typ. jag och tessi gick lite halvt förvirrande och småskrattande ditåt där det visade sig vara ingången till lagret. där träffade vi en annan praktikant som var typ 18 och skittrevlig. men lite skum kanske, haha. han flörtade sjukt mkt med oss xD vi sa att vi skulle söka prao och han ba lycka till hoppas ni får den! heh sen kom den där delikatesssnubben och visade oss in till bosse, bossen bosse! hahaha. eh kanske inte låter så kul men var skitkul då xD sen hade vi tur för dom kunde typ bara efter vecka 41 och vi ville ju praoa 42-43, så vi fick praoa där :D sen när vi gick ut jag och tessi samtdigt ba: YES! hahah, sen bröt vi typ ihop av skratt och försökte hitta ut ur lagret, men vi hittade den där praktikanten iaf :D han ba: fick ni praa? vi: jaaaaaa. sen frågade han när och vi svarade och han ba: hm, jag ska jobba fram till v. 40 och sen får vi se om dom vill ha kvar mig men jag hoppas det så vi träffas igen. hahha, och det roligaste var att vi sotdpå olika sidor av en dörr som typ åker ner då och då och den gjorde det just när vi pratade med honom och han ba slängde sig på repet för att få den att åka upp igen. han var lite skum men trevlig iaf :D
så nu ser vi fram emot praoen och hoppas han är kvar ;)


sen i alla fall åkte jag hem men drog snart iväg till flisan för att ha filmkväll med henne, gösta, tessi och klara. mycket mysigt må jag säga :D var dock inte så kul att gå upp imorse sen då men set skriver jag om senare istället
puss!

supermassive black hole + starlight

måste bara lägga ut desså låtar + lite text till båda, bara någon mening. båda är så sjukt bra och nu får alla ta och lyssna på dom. båda med muse då. och behöver jag nämna att supermassive black hole också ska vara med i twilight-filmen? ;)
btw lägger jag ut HAARP-versionerna, asså live om någon missat det, för dom är bäst. observera nu vårt älskade starlight-intro också :D


You set my soul alight
You set my soul alight
Glaciers melting in the dead of night
And the superstars sucked into the supermassive


Starlight
I will be chasing a starlight
Until the end of my life
I don't know if it's worth it anymore

jaa, eh... nu är sen x)

jag suger på att blogga :D men det får ni stå ut med. men ja den här veckan har jag snart klarat av. och förvånande nog är skolan helt okej. eller visst är alla läxor, prov och inlämningar skitjobbiga men vi har typ massa bra sammanhållning i klassen och då blir det lättare. när man typ skrattar på alla lektioner blir det lättare att koncentrera sig när det väl gäller ;) energikickar :D
jag och tessi är typ beroende av starlight-introt. på typ de senaste 5 mattelektionerna har vi lyssnat på starlight bara för introt. XD sen är ju Maggie's Farm också en favorit just nu, haha.
och men tanke på tessi så ska ju jag och hon till täby imorgon och leta prao, vi ska bara komma på var vi ska fråga haha. så duktiga vi är. och sen på kvällen ska vi ha filmmaraton hos flisan :D myyyyysigt! måste dock upp skittidigt för jag ska vara på scandic hotell vid 20 i 9 på lördag >.< moppekurs.... suck.
och vad har mer hänt i veckan då? mördat mig själv med att rida markarbete (bommar och små hinder) två dagar irad. först på winnie då i tisdags, skitjobbigt var det men grymt kul! hon är så duktig hon. och sen på lektionen på onsdag då. då red jag anabel som är typ 5 år och under utbildning. gick väl sådär men eva tyckte det gick bra iaf xP blir väl att rida henne på hoppningen nästa vecka då.
och idag hade jag fysikprov. inte så kul. menmen kändes som om det gick helt okej ändå så man får väl hoppas på det bästa. men nu ska jag snacka med lite roliga personer och försöka ordna upp min kalender lite. helt plötsligt har jag nämligen fått skitmycket att göra och måste planera allting, skumt. är jag inte vad vid, spontan som jag är.

menmen, ha det bra allesammans!

nanananananaaaaa

nu är jag i tha skola och har då rast. lyssnar på muuuuuuuuuuse med teresia :D HAARP, asså deras livedvd fast på youtube då :) dock är den bättre på tessis stora tv. såklart ;) wohooo.

ska berätta lite om helgen sen när jag kommer hem, eller om typ 30 min när alla - förutom jag - ska på lektion. för min franskalärare är booorta, moahaha. dock är inte klara här så ingen kommer underhålla mig :( KLARA DU ÄR DUM! bara så att du vet.. :J

nej nu ska jag fortsätta lyssna på HAARP, skriver någon gång sen xD

hej och hå jag kämpar på

japp, jag har överlevt fram tills idag. och imorgon är det fredag och sen helg. snart två veckor av skolan. hurra för mig.

jaja, eftersom jag är så seg på att blogga blir det mer typ veckoresumé istället x) tihi har varit mycket duktig och gått med malin till skolan måndag-onsdag, de dagar vi har sovmorgon (: bra att kunna skriva i i hälsodagboken som vi måste skriva ;) sen red jag winne på tisdag, trevligttrevligt. på onsdag så skulle jag ridit på hägerneholm. men nej eva hade sagt fel så vi hade teori istället. blä. men vi förlät henne nästan när vi fick löshoppa hästar på teorin för det är kul :) och sen nästa gång har vi markarbete och sen hoppning så det är bra i alla fall.  och då var harmy med också, tihi. och pluggade massa psykologi med sexuella ord hahaha xD sen gick vi hem till mig och kollade idol. mys <3 älskar dig (:

och idag har jag passat söta missy. me like her (: hon är söt hon.


JUSTE! min mobil är sönder. alla som känner mig vet vad det betyder. allvarligt, jag klarar mig inte utan den. min mobil är ju typ mitt liv. min alldeles egna lilla älskling. sönder. jag håller på att dö. fick ha min gamla idag. fattade ingenting på den och det är skitjobbigt att skriva sms. dessutom går det inte att göra smilegubbar så alla tror att jag är skitsur. så nu sitter jag och hoppas att mamma hittar kvittot och att garantin fortfarande gäller. annar vet i alla fall alla vad jag önskar mig i födelsedagspresent.
men ändå. jag vill inte ens ha någon annan mobil :( jag älskar ju min, buhu. och en ny likadan vill man ju inte ha om garantin funkar så. det är ju inte samma, inte MIN!

R.I.P älskade mobil. buhu.

världens värsta måndag?

Troligen, ja. Allvarligt ska man inte börja veckan lite snällt med enkla lektioner och kort dag? Eller? I så fall har inte min skola fattat det.

Bara att jag börjar med min hemska HEMKUNSKAP säger ju rätt mycket i sig. Sen att vi har en lektion till då alla andra har lunch är ju också jäääääättekul. Och sen efter lunch har man franska. Också verkligen ett favoritämne, NOT. Läraren gör det ju inte bättre precis. Sen matte, so och sen får alla gå hem förutom vi idioter som valt C-språk. Gud vad man inte vill gå på det då. Klockan är liksom 16 och man har en hel jävla lektion kvar. Med en lärare som är helt hyper.

16.40 får jag gå hem. Och efter som det sjuuuuukt störande hälsodagboken skulle börjas på idag så gick jag till skolan med Malin och hem med Malin och Elin. Vilket gjorde att jag gick hemifrån 08 och kom hem 17.30. Det är fan 9h och 30min.
 INTE OKEJ PÅ EN MÅNDAG!

btw, ha jag nämt hur mycket jag verkligen äääääälskar måndagar? 8-)

RSS 2.0