jag kan, jag kan!

nu kan jag hela bella's lullaby, wooho :D båda händern och det låter bra :) wihoooo. nu ska jag därför belöna mig själv med att kolla på twilight med mamma som inte har sett den än :)

ha en bra kväll, ♥

day off

idag hade jag ledigt, vilken var mycket trevligt. underbart. dagen spenderades i all ära genom att titta på vänner och spela piano.. och ja, that's it xD  jätteskönt. och jag har kvar hela helgen, moahahah :D

igår hade vi vintersportsdag och jag och felicia höll på att frysa ihjälp. och även eventuellt dö då isen typ knakade hela tiden och vi var säkra på att gå igenom den så fort  den knakade hehe.. tur att den var 27cm.. xD

senare bar det iväg till stallet för  mig, dessvärre utan ebba för hon var sjuk :( har bytt så att jag rider på torsdagar nu för det är bättre för mig och för att jag och ebba på det sättet får tillbaka vår underbara ridlärare eva! :D saknat henne under de tre veckorna vi haft den andra >.<
fick rida min lilla Anabel som jag red typ 15ggr irad förra terminen,  I've missed her :) fick även skjuts till Arninge av en snäll mamma som även hade en snäll dotter haha, så jag kom hem tidigare än planerat. hon påpekade också att hon tyckte att jag red bättre än alla andra i gruppen och vem tycker inte om komplinganger? :D

så gårdagen började rätt  dåligt blev betydligt bättre och jag var på massa bra humör när jag kom hem :D

nu ska jag nog kolla på någon film och äta chipsen med dipen jag fick marie att åka och köpa idag xD fråga mig inte hur men jag hade massa bra anledningar :J

imorgon blir det nog en del pluggning tyvärr... måste skriva klart om afghanistan >.< 

det gick inte

igår var  min sjunde dag att inte snacka med patrik och jag hade bestämt mig för att  faktiskt prata med honom idag, en vecka var liksom tillräckligt. problemet var bara att jag inte kunde få  mig själv att göra det, haha! det kändes sjukt och jag ville inte "förstöra" det. så nu får vi se hur  länge detta håller  på... hehe.

igår hade jag även min engelskaredovisning om twilight och det gick för en gångs skull  mycket bra^^ har även lärt mig det mesta av bella's lullaby på piano så tänkte slänga  in den här  på bloggen nu :)

jag ska nämligen fortsätta min dag efter skolan och ett mysigt besök hos mormor och missy med attlära mig "svåra" fix you som tessi visade idag och kolla lite mer på vänner (A)

day 3

Jag klarade lätt  idag också, men vi hade bara en lektion med Patrik  och då hade vi bara redovisningar :D
Imorgon blir och lätt eftersom vår svenska är inställt för att de ska förbereda för öppet hus, som är  på lördag då.

Imorgon ska jag först in till stan och hitta present  till min underbara Tessi som jag sedan ska till och fira i efterskott :D Hon fyllde år i tisdags nämligen :) Sedan på lördag ska jag och Tess vara i skolan klockan halv nio för öppet hus >.< Eller de ska ju alla andra också men vi ska stå tillsammans vid tekniken. Det blir nog förhoppningsvis helt okej xD

Men nu ska jag fortsätta lyssna på Muse och fixa lite för imorgon. Godnatt (:

day 2

jag har klarat det i två hela dagar! wiiiie
men det är sjukt svårt... asså han är så van att jag säger saker lite då och då så efter  varje skum kommentar han gör kollar han på mig och förväntar sig att jag ska säga något, men icke! :D  gäller bara att inte få någon fråga också, men det  har gått riktigt bra än så länge... heja mig!

har btw fått massa komplimanger för håret idag igen och alla tror att det är antingen permanentat eller lockat hihi, men det är det inte! it makes me happy (:

tystnad

som sagt är  bloggen mycket seg för allt idiotiskt som har med skolan att göra ^^ vi kom dock fram till att allt detta är patriks fel idag!
1. Vi har en hemsk och skitstor uppgift att göra klart tills torsdag, om kalla kriget. woho, räckte det inte med megaprovet?
2. Dessutom har han gett oss läxa i PT, allvarligt? Och juste, den är också till torsdag såklart.
3. Hela klassen har  nu enats om att Patriks rättning är lite sjuk  ibland, speciellt bokrecensioner! (Här kommer VG+)
4. Det innebär att man måste vara extremt petig med dom och i så fall börja typ nu?

Allt detta gjorde att jag i fredags bestämde mig för att inte prata med honom alls, haha. För att se hur länge det går. Eller jag får säga "Kanske", "mm", nicka eller skaka på huvudet.
Jag misslyckades. Det gick faktiskt riktigt bra till en början men så började han fråga om öppet hus och vilka språk jag läste... Då vart det svårt.. Haha, jag passade även på att fråga honom om SO:n när jag ändå misslyckats men hu har jag börjat om igen :D

Hur många tror jag klarar hela veckan?

Och juste, innan jag glömmer. Håret är än så länge jättefint och fått massa komplimanger för det idag! *happy*

jag lever

Otroligt va? Men hinner inte skriva så mycket nu bara. Skolan är sjukt stressig och idag fick jag mitt lösenord så att jag kan söka gymnasium. För de som inte vet det  verkar det bli Bollerup nere i Skåne. Perfekt inriktning för mig, alla naturkurserna men även några hästlektioner. Wonderful och jag kan göra vad jag vill efter  :) Behöver alltså bara komma på lite fler val  innan jag söker.

just nu sitter jag och väntar på att mitt hår ska torka så att  jag kan sova, haha. Har just provat en ny metod till mitt hår som ska göra det mindra  torrt och "frissigt". Way för fina lockar :D Folk som vill veta mer får höra av sig.

Nej men nu får jag snart gå och lägga mig! :D
Godnatt ♥

stockholm

nu är jag tillbaka i stockholm och snart börjar skolan. suck. men ska i alla fall träffa lite underbara vänner imorgon, i alla fall sofia och ev. malin på dagen och sen ska jag och elintwilight -ja vet, min fjärde gång men hallå? edward kan man inte få nog av!

2009

jag är lite sen kanske menmen - gott nytt år! :D

haha känns som det just blev 2008, kommer typ ihåg hela nyårsafton exakt... asså förra årets xD
nej nu blev det invecklat!

RSS 2.0