lets dance i göteborg med björn (nästan)

Så var det klart! Tina och Tobias vann Lets Dance 2008! :D Helt rätt enligt mig, hon var sjukt duktig (:

är ju i göteborg nu då, kom typ idag klockan 17.... så himla skönt att flyga, tar liksom en timme och sen är man helt plötsligt i göteborg (: dessutom fick jag precis innan jag skulle åka new moon (fortsättningen till twiligt som jag, efter mycket protester, tillslut läste. och ja, jag är fast^^ )men bajs på den boken.  hemsk början. borde inte vara lagligt att börja boken så :O ytterligare detaljer ges inte ut till de glada människorna som fortfarande inte har läst det. (ja, harmy.. jag syftar på dig (6) ). 

btw saknar jag redan harmy... buhu. icke bra. men thank god för msn och sms (: annars vore jag typ DÖÖD. nää, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD. jaa, mer så ^^ men imorgon ska jag typ iaf. åka ut till stallet jag ska praoa på och kolla lite, tihi (: det blir roligt, men lite nervöst...

åh gud... hur fan kunde vi skicka med den låten? haha, ingen fattar typ nu, men en sak slog mig. x) vi gjorde en skiva alldeles själva till herr zelmerlöw igår. en blandskiva, minst sagt. en del riktigt töntiga låtar som typ spice girls, a-teens (marie) osv. och sen några bra vi vet att han gillar (: och så lite utifrån egen smak då. (: "Music For Måns" döptes den till, och han verkade glad och skrattade när han fick den iaf (: men hur sjutton tänkte vi liksom? självklart skulle vi ju skicka med lite björn gustafsson och vad tar vi då? jo, lyssna till ditt hjärta såklart. smart, inte. x) så tänker man liksom på refrängen.... hmm... "vi ska ligga med varandra, jag är kille du är tjej. så för fan ta dig samman, nu går du med hem till mig. vi ska ligga med varandra, jag är starkare än dig. sluta skriva sluta slå mig, sluta spruta pepparsprej".... ajdå... hehe... himla tur att vi ändå skrev att han INTE skulle ta låtarna seriöst x) det kan ju... missuppfattas en aning. men tror han tycker det är rätt kul... han vet ju iaf att vi inte är såna... typ x)

men nu ska jag läsa lite mer ur new moon och hoppas edward ångrar sig (: (mystisk som alltid) ;)
ha det bäst
carro

sant

okej, nu har jag varit värsta smart.. eller inte jag.. fast vi säger så (A)

KÄRLEKEN ÄR BLIND, men en viss person borde verkligen skaffa glasögon.

tackhej (:

<3

Godmorgon (:
lovade ju för ett tag sen att lägga ut björns dikt, så här kommer den^^
alltså från sista melodifestivalen, sista mellanakten:

Sen barnspen har jag drömt om att stå i den här salen,
och få vara mellanaktiv i melodifestivalen.
Ibland är allting glatt, ibland är allt en sorg.
Ibland är det en dans till "What is love" i göteborg.
Ibland vill man flyga, fast något håller en kvar.
Ibland är det trygghet, ibland är det en svullstyrd studiokarl.
Ibland är kärlek lätt, ibland är det en knepig grej.
Ibland är det programledarens tjej.
Berusad av kärlek, av hjärtat någon högg.
Ibland av en flicka, ibland utav glögg.
På himlen lyser stjärnorna, på ögonens pupiller.
På tvåan är det slutet på en brittisk thriller.
Tack allihop för all kärlek ni lagt,
på fetsivalens sista mellanakt.

skolan

blä, har lång rast i skolan nu. men mår typ sämst. jätteont i huvudet och alt snurrar lite då och då :S x) det blir nog att gå hem snart...

har iaf hunnit med att ha svenska - övade på nationella prov - och bild. där jag ritade klart mina gubbar (: nu ska dom bara färgläggas ^^ glömde dessvärre bort att ta kort.
btw. är ju inte flisan här idag så har ingen att ta ut min frustration på måns lills förhållande på ju x) men men... lyssnar i ren protest bara på timo idag och stirrar mordiskt på mobilen när måns dyker upp (A)

nej, nu ska jag lämna in ackord till mikas "ring ring" till musikläraren. ska spela den på uppspelet efter påsklovet och praon. :) sen ska jag ringa mamma och typ gå hem... orkar inte vara här längre. blir typ bara värre ju längre jag är här ju... blä.

ha de bra, skriver senare igen... antagligen iaf x)
carro

:|

jahapp.. här har vi måns nya flickvän, marie serneholt.



vad tycker ni om det? enligt mig är det total katastrof.
dessutom förändrar hon månsan, eller han håller på att förändras iaf.
han blir en snobb som alla andra. dessvärre.


blä på att vara sjuk

Det är sjukt tråkigt att vara sjuk. haha. men mår man inte bra så gör man inte, och då finns det inte så mycket att göra åt!

jag är alltså sjuk idag, allmänt snurrig och FRYSER OAVBRUTET. det är inte kul, det är kallt! ;) så idag har jag typ slappat, kollar på tigers film på tv IGEN (ja vet, jag är en nörd^^ ). men ior är ju så söt (: ooh, kom på att jag inte citerat honom än på bloggen ju. måste göras! så alltså, till iors ära:

Jag sjunker... såklart.

mihihi, så klockrent ju :) men nej, nu ska jag ta tag i livet ;) plugga på idrottsprovet jag har imorgon. för även om jag inte går till skolan, blir det nog att gå på provet.

Så ha det bra, en vecka kvar till påsklov! och sen prao! :)
Carro

<3


fan vad jag saknar det

mika, annexet - 9 november 2007

stod dock längre fram och på andra sidan (A)
och vi lät mer x)

melodifestivalen

Jahapp, så var det klart :) Och Perelli vann, inte så oväntat x) Men låten är faktiskt bra^^ Fast det enda jag tänker på när jag hör Hero är ju såklart Måns. Det var ju typ hans låt x) Men man får väl tänka att hon kan ge honom en bra start för när han vinner nästa år ;) (A)

Jag hejade dock på Rongedal - inte så konstigt som den Mika-älskare jag är. Men jag är väl rätt nöjd med vinnaren ändå :) Och Björn Gustafsson var ju så jävla bäst som vanligt. I LOVE YOU <3 Han lyser allvarligt upp hela mellot :)

Hoppas allt är bra med er, ha en bra fortsatt helg!
Carro

btw. björns dikt och annat kommer senare!

sjuk

Så stört att bli sjuk på en fredag... blä... Det gör det ju inte bättre att det var 14 mars heller - min och harmys halvårsdag. Tänk att det bara var ett halvår sen... Känns typ som vi minst känt varann i 2 år.. aja, älskar dig iaf :) <3

Så istället för att träffa harmy och möjligtvis empe igår så blev det helt enkelt att direkt efter skolan - då jag knappt kunde stå upp, allt snurrade - bege sig direkt hemåt och försöka äta något utan att spy. Mådde riktigt dåligt hela dagen, sov ganska mycket. Det ända som var lite kul var att Danny åkte ur Lets Dance igår. Lite skadeglad får man ju vara (6) Tur att min lilla grisbonde fick vara kvar iaf^^

Men idag känns det iaf lite bättre och det mästa av huvudvärken har försvunnit och jag har kunnat äta lite, vilket ju alltid är bra (: Har dock bara tagit det lugnt idag. Inte riktigt orkat göra något, i rädsla för att det ska bli värre igen. Men nu får vi se ikväll om jag ändå drar till odenplan, verkar inte riktigt så som det ser ut just nu. Det går typ inte ihop, pallar inte förklara allt, men vi får se... Det blir iaf. att kolla på Melodifestivalen. Själv hejar jag nog på Rongedal och Sanna :) Vem hejar ni på?

Ha en fortsatt bra lördag!
Carro

^^

Nu sitter jag i skolan, haha. Har typ sjukt lång rast... fast det har redan gått rätt lång tid :) Börjar med so 11.45 typ. Sen har vi masssa sega lektioner.... SO, matte, franska och spanska. Hoppas vi får tillbaka spanskaprovet idag. Blir så stressad annars, hehe...

Idag åker mamma bort till norge, hejdå (: men jag och marie får huset för oss själva (6) MOAHAHA! och dessutom ska jag spendera hela torsdag-söndag med bästavän, älskar dig btw <3 Och på lördag drar vi till intiman tillsammans med sara, carro och flisan och träffar måns, woooohooo! Den är ju så stor chans att man träffar honom liksom :) Då blir det ju exakt en vecka mellan vi såg honom! Tänkt på det harmy? ;)

Tihi, nu är jag ond och tvingar harmy att bestämma vad vi ska äta till middag ikväll (6) jag är elak, fast bara lite (A) men bläää, måste göra klart so-brevet idag också... men uppvärmingen är klar iaf. mycket tack vare sötnosen :)<3

ååh, jusste x) vi hade bild innan lunch och skulle typ rita något på samma sätt som en konstnär... vet inte vad den jag valde hette, men ritade massa fina gubbar. blev faktiskt ganska coolt, fast är inte klar ännu. bild kommer när den är helt klar :)

men nu ska jag gå och vara social med mina små kompisar ^^ btw så är flisan helt galen som kom till skolan efter att ha landat med flyget från thailand klockan halv sju imorse :O har hela dagen påpekat att hon borde gå hem, men hon vägrar. men hon är söt ändå :)

pusshej, hörs senare.... kanske x)
Carro

tralala! :D

nu ska jag ta och berätta om igår då. kanske ge lite förklaring till glädjeinlägget igår x)

jo, men det började väl med att jag och harmy bestämde oss för att dra förbi intiman, ganska spontant sådär - båda fylldes med akut måns-längtan. så vi träffades snart på centralen och begav oss mot intiman, var kanske där 22.10 - just då allt folk började strömma ut (: aja, vi gick iaf. till sceningången istället för att hänge vid den vanliga, kändes liksom inte som om han skulle signera... det stod ju ingenting. (inte ens att måns var sjuk, woho!)

där var vi väl typ i 10min och turades om att springa och kolla vid den vanliga då och då x) men när typ tre personer kommit ut från sceningången så öppas dörren igen. och vem kommer inte ut om inte MÅNS? jo, där kommer han och jag och harmy typ dör. x) det tog ett antal sekunder innan jag fattade att det var han. ganska lång tid faktiskt x) inte förrän han började vandra mot sin bil, efter att ha lovat en liten flicka att komma tillbakla och ge henne en autograf (han skulle lämna sina blommor), som jag fattade att vi skulle snacka med honom snart. och då kan man väl säga att jag och harmy gick igång x) vi insåg nog det samtidigt typ x)

så när han hade lämnat blommorna och är på väg tillbaka så upptäcker han oss och ler stort. men går såklart fram till den lilla flickan som får sin autograf. snäll som alltid är han <3
SEN GÅR HAN FRAM TILL OSS OCH GER MIG EN KRAM OCH SÄGER HEJ - SJÄLVMANT! vi typ bara stod där ju! men han kände tydligen igen oss och gick fram utan att vi gjorde någonting. snacka om chock av förvåning och glädje!

sen snackade vi lite och månsan frågade hur det var och vi frågade honom om hans hjärnskakning och hur huvudet kändes. det kändes bra bra, men att han hade stukat foten nu. haha, klant. vår sjukt underbara klant!
sen frågade måns (!) om vi skulle ta foton, och vem säger nej till det liksom. så upp med kameran var det direkt :) harmy fick en liten mysstund när min kamera vägrade starta x) men sen så! lägger upp bilderna också :)

sen kom det typ en annan som ville ha autograf och han gav ju den såklart och hon som fick den berömde ju honom och han svarade lite halvintresserat. sen när hon fått autografen vände sig måns tillbaka till oss. liksom självmant den här gången också! vi gjorde ju ingenting då heller. utan han bara vände sig från henne till oss och fortsatte prata. <3 så fick man ju en autograf också, såklart^^ lägger upp en bild på den med :)

sen efter ett tag typ så skulle han ju gå, och det verkade som om han skulle "bara lämna" liksom. men nej, helt plötsligt så kramar han om mig och säger hejdå och att vi skulle ses snart. jajamen, we will ;) <3 sen bröt jag och harmy i princip ihop av allmän överglädje och lyckades väl precis samlas oss tillräckligt mycket för att inte se sjukt galna ut när måns körde förbi på väg hem x)

vi åkte hem till mig och hade det mys, kollade på harry potter - woho x) sen sprang vi väl runt rätt mycket i extas också, haha x) men det var iaf. en väldigt, väldigt lyckad dag med dom två finaste på denna planet :) <3
CMH FÖRALLTID! <3

och nu ska jag sova typ, haha. godnatt folket!
ha en bra måndag, som för mig dessvärre innebär slutet på sportlovet. :(
pusshej
/carro


harmy&måns<3 empe<3 <333


jag&måns<33
image10

IH!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!

jag är glad :D

RSS 2.0