bra dag

precis som rubriken säger är detta en bra dag.^^ me like tisdagar. dom är bra. speciellt idag. moahaha.

förklaringen är att tisdagar är vår ända dag vi slutar innan tre. JA! förutom fredagar då. men dom gills inte xD dessutom slapp vi biologi idag så vi började med musik vid 9.45^^ gick med marie till skolan (båda ville ta cykeln) xD men jag släpade med den så jag kan cykla hem. (OBSERVERA ATT DENNA CYKEL ÄR "CYKEL PÅ KÖPET" - CYKELN :D ) bara inte marie tar cykeln.... för hon slutar typ... NU :O FUUUSK! måste skicka iväg ett sms och hota henne så att hon inte tar den xD

jag har assköna lektioner idag också. speciellt nu när vi slapp biologin. bara musik, nu lunch, idrott, matte, svenska. varken någon so, franska eller spanska. det är typ underbart (:

btw. kan jag inte sluta lyssna på måns. screw klassresan! men nu ska jag gå^^
carro♥

FOOTLOOSE

Halleluljah. Måns är makten och härligheten i evghet. Amen. Så sant så. Me love Måns. Men vi tar det från början...

Idag var det ju footloose och jag och harmy träffades vid intiman typ kvart över tre. Börjar ju halv fyra^^ Men iallafall. Harmy hade med sig 30(!) rosor som vi skulle dela upp mellan Måns, Anna, Peter och Robban (: tihi. Dessutom hade måns skrivit dagen innan att han hade fått ett par stringtrosor, men mycket hellre ville ha en duk med godis. Och var har vi med oss då om inte... en duk med godis! :D tihi, såklart ;)

Men footloose ägde ju, som alltid. Så kul när vi satt längst fram (i mitten) så kunde man i början när man bara ser fötterna som stampar i takt se vilka som går fram xD vi ba: ååh, nu kommer peter. och nu joan! OCH MÅNS! <3 haha typ :P sen så är ju måns så himla underbar på alla sätt och vis. Men sen under medlyt så gör ju empe maniac på engelska då, och då på "it can cut you like a knife... osv.) så går han ju typ ner och då stirrar han rakt på mig :D sen börjar han le, igenkännande. SÅ UNDERBART. sen vid dom sista applåderna ställer vi oss upp, (bara vi på parkett som står - tråkig publik), och då gör både anna och måns tummen upp och ler. yaaay! ;) sen vinkade månsan också.
JUSTE! glömde att säga att roserna lämnades in i pausen så dom kom dom ut med (: dessutom så kastade vi upp duken med godis när han sjöng på medlyt. han hann dock inte ta upp den, men hon som spelar carro kastade den efter honom (:

Sedan försökte vi få vakterna att släppa in oss backstadge, men icke. Så vi hoppades att han skulle typ ut och köpa mat eller något. Peter, Joan och Anna gick ut med flera. Anna frågade vi till och med om hon kunde få ut månsan, men han åt tydligen xD haha.... så vi bestämde oss för att sätta oss på burger king och vänta :J läste hästbok, såklart ;) sen bar det av till intiman igen med hoppet på topp ;) och snart kommer han ut. går till massa folk och ger autograf, sen går han fram till oss och kramar. <3 det första han säger är typ: jag hoppas ni inte har stått här sen matinén?
vi: neejdå ^^
han: och TACK för godiset!
vi: hoppas det uppskattades mer än stringtrosorna ;)
han: jodå, mycket bättre.

sen pratade vi lite mer om det och skrattade massa (: sen skrev han jättegulliga autografer. på min skrev han: Massa kramar till Carro, Harmonys bästa. naaw. och tvärtom på harmys då^^ sen vart det bild och han berättade att han skulle spela i kungsan. TACK MÅNS, TACK TACK TACK. och även senare i göteborg. IIIIIIIIIIH! han är bäst (:
sen var det foto och massa mysigt småprat. (: han fick även ställa upp på äkta månsgrimars-bilder :D lägger upp dom. haha när jag skulle ta min blev den typ sjukt konstig så jag ba: eeh, något är fel på blixten.
måns: nej, du hade fingret för blixten xD
jag: ahaaa! haha xD *tar ny*

snackade om diggiloo i sommar också. måns undrade om vu hade beställt biljetter. vi ba: men jaa, gjorde vi i typ december ;) haha xD
kommenterade även hans hår, han hade ju klippt sig (: han blev glad att vi tyckte det var fint ;) sen fick man hejdåkram och måns gick därifrån med våra blommor :J behöver jag nämna att vi fick lätt mest uppmärksamhet? ;)
men nu ska jag lägga upp bilder på allt (: tihi. och lovar att skriva om både fame och timo... nån gång (A) nej, ska faktiskt. men nu får det vara nog. nu kommer bilderna.

NEJ HERREGUD! hur kunde jag glömma? måns skrev ju faktiskt om vår present i dagboken :D såhär:
"PS. skrev ju i förrgår att jag hoppades att det var en duk med godis i när jag öppnade stringtroseknytet. Idag fick jag en duk med godis i...hihi..tack!"
dessutom la han in bilder på duken (: laddar upp dom bilderna med här^^
carro♥

Måns bilder som han la upp i dagboken (:
image17image18

harmy och carro sittandes på scenen ;) älskar underbar <3



haha, fingret över blixen xD äkta månsbilder båda två xD älska!
image22image23image24

footloose! intiman! yaay <3 sötnosar


tihihi <3<3<3
image34

skolan

nu är jag i skolan, tjohej. eller inte. snarare blä. fast dagen har väl varit bra än så länge. haft svenska och bild, nu lunch, och sen efter rasten bild igen. dom bytte typ ut so lektionen till en till bildlektion :) me like. mina gubbar är fina. dom ska bli rosa. så att alla vet bara^^

och ikväll är det fame :D marie ska ju vara med som typ dansare. (: (nu är jag är ängel till lillasyster och ger er länken till hennes blogg: twerds.blogg.se. marie - glöm inte att tacka mig, jag är snall.)
tihi, ska bli roligt att kolla på. vi har ju gått på tibbles musikaler i typ tre år nu om man räknar med fame. men dom är duktiga. och nästa år ska ju marie var med och spela på riktigt. undravilken dom får, footloose tycker jag ;)

angående footloose så blir det ju just footloose på lördag, för fjärde och sista gången xD men den är ju riktigt bra, enligt mig iaf (: fast det är skönt att måns inte är med i höst. sen är han väl säkert dum och har något annat evangemang. suck. men tillbaka till footloose, ska ju gå med harmy (såklart ^^) och det är ju alltid trevligt att träffa henne (: <3

IMORGON ÄR DET FREDAG, kom jag på nu xD skönt. jag älskar fredagar. jag älskar mina fredagar. tihi.

men nu ska jag sluta och hjälpa folk med alfapet, haha. (stavas det så?)
får se om jag hinner skriva om timo och prao och så innan jag åker på fame. antagligen inte. måste plugga så mycket biologi som jag hinner. men då hör jag av mig senare, då även med en bedömning på fame (:
carro♥

saknar sötnosen

jahapp... lovade ju att skriva om idag nu då så får väl göra det ^^

var vanliga lektioner fram till luch (förutom att vi slapp franskan) med spanjorerna som folk ur nian och några ur åttan (mest vår klass) tar emot^^ jag har dock ingen spanjor. PUH! dom är lite speciella men trevliga (: en del iaf...
aja, efter lunch hade vi typ 45min biologi, pluggning inför provet på fredag, och sen skulle vi åka på bio *WOHO* slapp spanskan då också. dock sög bion och handlade verkligen inte om någonting. meningsfull film, not.

men sen bar det av hemåt, då bussen bestämde sig för att vara 15 min sen. suck. segt. blä. kom iaf hem och sen till ridningen, vilket man ju borde ha saknat lite. har ju inte varit där på tre veckor, men jag har ju varit på praoen så^^ och omg det kom värsta attack av saknad när jag red fridolin. han tar liksom små steg och är allmänt busig. och då tänker man på santana liksom... typ aslånga steg och helt underbar xD sen så skulle man iaf byta häst efter halva lektionen och jämföra dom två. men det blev väl mest att jag jämförde dom med santana. haha, hon slår dom lätt med hästlängder. (eller hur var jag klurig nu? ^^ ) sen blev det värsta sorligt för då insåg jag liksom på riktigt att jag aldrig mer kommer få träffa henne... hon ska ju liksom säljas. hoppas hon får det bäst iaf. hon är värd det, "min" speciella lilla ponny. så det så.

men nu orkar jag inte skriva mer för man blir bara deprimerad :( så ska försöka sova lite nu, skola imorgon som vanligt. ha det bäst allesammans.
carro
image16
videorna fungerar typ inte, ska försöka fixa sen.
ni får nöja er med en bild nu :)

(A)

okej, jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen. men jag lovar att skriva om timokonserten, lite mer om sista praoveckan och skolan. och även om idag. men idag skriver jag om lite senare, efter sverige pussas och kramas. måste bara säga att vi nu har en "och cykel på köpet"-cykel från elgiganten xD haha. men som sagt, återkommer snart. min dag har varit allt från rolig och glad till uttråkade och även sorlig. haha, nu blir ni nyfikna va!? ;)

torsdag-fredag

nu ska man alltså berätta om torsdag-idag (lördag) då^^ (bara för att man suger på att uppdatera bloggen ibland, men ändå). tar dock torsdag-fredag först (: btw lyckades pappa fixa bluetooth så nu får ni kolla bilder och videor :D varnar dock om kvalitén på dom, framför allt på videorna. dessa är dock inte filmade med min mobil, bara en x) om den läggs upp då...^^

men om torsdag först då (: var väl inte så speciell, började som vanligt med att ta ut hästar, mocka, fixa hö och kraft, byta vatten osv. sen tog vi bort massa tråd och stolpar i hagarna också - JOBBIGT! men men... (: sen fick vi lite paus, och passade då på att åka lite skateboard, och vilka talanger vi var! haha x) lägger upp en video också, när cecilia och jennifer åkte, haha... x) sen var det lunch och sen vart det ridning för min del (: (de andra skulle typ rida baffy, travaren, men vi hade typ sjukt bråttom så...) så jag var ju lite smått stressad (vi hade en buss att hinna med) och skulle då rida santana. hon är verkligen speciell men fin. men som man säger "kräver en rutinerad ryttare". om jag är det vet jag inte, men rida henne får jag göra iaf x) och det gick ganska bra ^^

och så hoppar vi till fredag då x) ingen kommer fatta vad jag snackar om men ändå... jaja, denna dagen började annurlunda :O inga hästar ut i hagenm på morgonen, utan fixa lite stallarbete och sen rida innan lunch istället. blev till att rida santana idag igen (cecilia och jennifer red baffy) och det gick faktiskt rikitgt bra :D hurra för mig (;

men nu ska jag lägga upp lite vidos på när jag rider också, x)
tyvärr orkar jag inte ladda upp foton, men ni får kolla in min bilddagbok istället (: där finns dom^^ cso.bilddagboken.se

och nu ska jag skriva inlägget om idag också, haha x)

hörs alldeles snart igen x)
carro


SKATEBOARD! orkade inte rotera (A)
jag rider santana, traven (:
och så galoppen (:

snart

Blogg om torsdag-idag kommer alldeles snart (: väntar på att pappa kommer tillbaka från sin promenad med karin och nisse (vägrade att gå ut, det är kallt), såhan kan hjälpa mig med bluetooth på den här datorn. x) ni ska nämligen få lite bilder och en film (eller tre...) från när jag rider santana (:

så håll ut och ta det lugnt. (: RELAX, TAKE IT EASY (8) nu måste jag lägga ut den bara för att. MIKA IN MY HEART <3


jag älskar dig <3

orkar inte skriva om dagen idag, sammanfattar den imorgon istället. nej, det här inlägget ska tilldelas harmy - bara. orsak? bara att hon är den mest fantastiska peron jag någonsin träffat och för att jag älskar henne typ? hoppas det duger (:

som ni kanske läst på hennes blogg (harmy.blogg.se) så mår hon inte så jättebra just nu, varför är helt onödgt och privat att gå in på. men vill bara att alla ska veta hur otroligt stark hon är. ingen vet väl egentligen vad andra runt omkring en har för problem, men jag tror inte att alla har det lika jobbigt som hon just nu. och hur kan jag veta det? jo, jag känner igen mig i hur hon känner. för mig är det bättre nu, för henne jobbigare. och då är det riktigt jobbigt, man är verkligen orolig för att allt "dåligt" kommer att hända. man vet ju att det inte är så stor risk, men det finns ju fortfarande en liten chans. och vrför känner man så då? det är väl olika från person till person, också helt onödigt att gå in på vad det är för henne. men hon är så bra. bara så att ni vet det. hon är så bra så bra så bra. hon är bäst. så är det. och för mig kommer det alltid att vara så. det finns ingen som förändrat mitt liv så som hon har gjort, så mycket bättre. jag är så jävla glad att jag har henne.

underbarast
finast
bäst

jag älskar dig bästavän <3

tredje dagen^^

oj, är det bara tredje dagen? känns som jag vart där mycket längre :O men aja, jag stortrivs iaf :D

men om idag då, var väl inget speciellt på morgonen, men madde bestämde att vi skulle rida innan lunch idag^^ så vid typ... halv 11 (?) så skulle vi rida då... ett litet problem bara.. det var bara två hästar att rida och vi var typ tre praktikanter. (jag hade dock redan fått mille, för att han skulle gå i form (6) kände mig lite bäst just då (A) ). men då kom madde på den lysnade idén att jag skulle få rida hennes lusitano HINGST Uro. jag var väl mindre glad över det. visst, han är sjukt mysig, men har är ju liksom hingst :O gick väl lite motvilligt med på det tillslut då xD
men orkar inte skriva mer just nu, ska chatta lite med harmy som btw. kom hem från irland idag. (: saknar dig älskling. <3 pallar dock inte publicera heller... x)

okej, i'm back. och var är glassen som pappa utlovade mig!? :O måste genast fixas = bloggen skjuts upp ännu lite till (A)

tillbaka, nu med glass :D oj, kom på att jag måste kolla så att mamma spelar in greys och sverige pussas o kramas, med björn ju! brb, ska rinag lite bara. (förlåt att jag springer iväg så mkt) (A)

okej, nu är jag tillbaka på allvar (: mamma var snäll och spelar in <3
aja, uro var iaf en ängel att göra i ordning, man tror verkligen inte att han är hingst :O han är så sjukt söt, han suger typ alltid på tungan, sen vill han att man ska ta tag i den x) hahahah. men allt gick bra och jag började rida och OMG vad fin har var då :O man behövde bara värma upp honom lite så gick han som en gud, typ :P asså verkligen sjukt fint. (: i asbra form hela tiden, även i galoppen. så honom gillar jag (: men man märkte av lite hingstfasoner också x) helt plötsligt kunde han bestämma sig för att nej, nu vill jag inte, och börja trixa i galoppen eller stanna och ställa sig halvt på bakbenen (A) men han var typ sjukt lydig så bara man sa till honom så var han superfin igen <3 me like (:
laddar upp en bild på honom också, tog faktiskt kort, men sen insåg jag att kamerasladden var glömd i stockholm -.- blä! men ska försöka få någon att ta kort när jag rider honom någon gång också, bara för att han är så fin <3

men nu orkar jag inte skriva mer x) hör antagligen av mig imorgon (:
puss
carro

image15
fina "lilla" uro (:

prao (:

YAAAY! jag får vara borta från skolan två veckor till ju, moahhahahahahahhaha! stackars folk som började igen i måndags. då var jag på prao jag. HAHAHA!

praoar ju på ett litet fint försäljningsstall här nere i göteborg. verkligen jättemysigt och trevliga personer, hästar osv. (:
men vi börjar lite kort om igår då:
jaa, alltså första dagen, lite smånervöst sådär. ^^ kom vid typ 9 och det första vi gjorde var att ta ut fyra hästar i hagen då ^^ sen stallarbete typ massa och till sist ridning. (: var två andra praktikanter där med (cecilia, och jennifer) och madde (handledaren typ, hon som äger det^^) delade ut hästar att rida. (: jennifer som är ganska liten fick ta maddes dotters maxade b-ponny sterre. (: cecilia fick ta en jättetrevlig d-ponny som heter Ach chuan millienum men som kallas för mille^^ och eftersom jag var mest typ rutinerad och erfaren (de andra hade inte ridit på 1-2år) så fick jag ta den typ "svåraste" hästen, också det en d-ponny som heter santana (:

men det gick väl bra, santana var typ sjukt pigg och försökte dra iväg hela tiden, men mysig^^ okej, det räcker för igår.
idag då:
joo, idag så kom jag typ 9 igen, och fick börja att släppa ut hästarna i hagen själv, samma fyra som dagen innan. (alltså mr. bob, santana, mille och sterre) de två andra kom typ inte förrän halv tolv eftersom de hade haft bussproblem eller något (: så jag och madde fick göra typ allt stallarbete själva, menmen... (: sen åt vi typ lunch och sen fick jag rida. och den här gången var det bara jag (6) asså både santana och sterre skulle typ gå lektion senare så det var bara mille kvar för oss att rida. och eftersom madde ville att han skulle få arbeta mera liksom (gå i rätt form och sådär), så ville hon att jag skulle rida honom. (: de andra hade nömligen inte "tränat" på det eller vad man säger. dessutom var det bara santana som hade gått rätt igår, hon jag red asså :P och så var ju faktiskt bara jag i tid. (;
men det var iaf. sjukt roligt att rida mille. han är underbar <3 (: skulle ju som sagt jobba honom mycket i dressyren och det var lite svårt att "hitta rätt knappar" i början, som man säger :) men efter typ 30min så lossnade han och blev typ helt underbar. det är härligt när man känner att det funkar och hästen höjer ryggen och slappnar av liksom. himla härligt (: så han var sjukt mysig och väldigt fin. (: honom gillar jag :J

men det var väl typ allt då, återkommer nog imorgon ^^ ska försöka hinna med att ta bilder på hästarna också, som jag lovat massa folk x) men har inte blivit så helt enkelt (A)

ha det bäst, jag saknar harmy <3
carro


btw. är det stört att blogg.se har legat nere typ länge bara för att dom skulle införa något nytt system och sen ångrade sig typ :S blä.

RSS 2.0