(A)

JAG BRYTAR ICKEBLOGGANDET IDAG! MOAHAHA.
Slut på det roliga (:

SOMMARLOV

bloggen har tagit sommarlov. till skillnad från andra björnar (ja, bloggen är en björn), går den här i ide på sommaren i stället för på vintern.
Så väck den inte, då blir den sur. Och vem vill ha en sur björn?

brist på blogg

jag ursäktar alla korta blogginlägg men jag har typ inte varit hemma någon längre stund så hinenr aldrig skriva mycket :P ska egentligen inte vara hemma nu heller eftersom jag alldeles snart drar till pippi ponnyn :) och sen till flisan med massa roligt folk för att kolla Sverige - Spanien matchen i fotbolls EM! :)
och var ju på grönan i tosdags och flisan igår, har inte blivit någon tid till att blogga ;) kom btw just hem från flisan nu.
men som sagt, ska dra igen nu. så håll ut, kommer fler och längre inlägg när jag har tid.
kramar

skolavslutning och grönan

japp, igår var det skolavslutning och det var faktiskt riktigt mysigt. men lite sorligt att säga hejdå till alla såklart. men en del träffar man ju igen under sommaren ^^ men är nöjd med betygen iaf, höjde mig i 4 ämnen, varav två jag inte ens visste att vi haft den härterminen xD haha...

sen bestämde jag, flisan, elin, johanna, klara, tessi och gösta att vi skulle till grönan och fira lite ;) det var verkligen jättemysigt :D var där hela dagen, eller det var bara jag, gösta, tessi och johanna som stannade på kvällen men ändå. åkte typ extreme x antal gånger, haha. lite besatta är vi. middagen var massa mysig, satt typ och pratade hur länge som helst om allt och alla :) så det var en väldigt lyckad dag iaf. pallar inte med bilder här utan ni får helt enkelt kolla min bilddagbok.
slog dock i tummen och vet fan inte vad jag gjorde med den. den är typ dubbelt så stor som den andra nu men aja, är väl säkert någon stukning eller något, ont gör det iaf xD

men nu ska jag fixa mig och få tag i flisan, jag har sommarlov!

grattis måns

detta inlägget är bara tillägnat måns som så fint fyller 22 år idag! GRATTIS! :D bara för att han är bäst liksom, ska ju se honom på söndag nu också :) flisan kunde också följa med mig, carro och sara nu så det blir massa bra!

dessutom ska antagligen jag och flis träffas idag och ha lite småfirande alldeles själva. men nu ska jag skriva om igår, skolavslutningen!

avslutning!

japp, idag är det avslutning! jag har klarat av åttan, yes! men skit vad fort det har gått... nian nästa.. scary.

men oj, nu ska jag gå. lägger upp outfiten senare!
puss

resultat

Sverige vann med 2-0! Duktiga dom är. Bra start på EM!

Och imorgon börjar vi halv nio :) Städdag, sen är det ridning efter skolan. Avslutning, gymkhana, haha. Kommer säkert trilla av, typiskt mig.

Nu ska jag sova. Godnatt. xD

:D

ÄNNU ETT! Hurra! riktigt snyggt av Hansson! GO SVERIGE!

är lite insatt i fotbollen nu faktiskt ^^

AAAAH!

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!  ZLATAN GJORDE MÅÅÅÅL! JAAA! :D 1 -0 till Sverige. HEJA!

vem? jag?

va? vem kollar på fotbolls EM? inte jag väl? eller? JO! :O otroligt. Sverige - Grekland spelar ju nu, och är faktiskt så duktig att jag kollar på det. wow. ellerhur är ni imponerade?

så för första gången då, lite snabb fotbollsuppdatering. det ligger 0 -0. och så var det med det. haha xD nej men, sverige har varit bäst i den första halvleken, är paus nu. Chippen är bäst såklart. Enligt mig iaf. Henrick Larsson har missat massa bra skottchanser, så något direkt skott på mål för Sverige har det inte varit förutom Zlatans nick över målet. Grekland har haft en del farliga chanser ibland, men inte fått in bollen i målet.
Ellerhur lät jag nästan massa insatt, intresserad och proffisionell nu? Lite? Snääälla?

Shit, nu börjar snart andra halvlek! Måste gå, puss.

SLUTAR ÅTTAN OM TVÅ DAGAR! <3

Perfekt!

Haha, precis vad jag behöver x) Helt klockrent ju!

Flying Alarm Clock

Snoozemissbruket breder ut sig i de svenska hushållen. Man kan lätt tro att nio minuter hit eller dit inte spelar så stor roll men plötsligt läggs de på hög... arton minuter, tjugosju, trettiosex... och så, vips, är du på tok för sen till jobbet. Nationalekonomer uppskattar att Sverige årligen förlorar upp till 60 miljarder kr på grund av överdrivet snoozande (Nej, det är naturligtvis inte sant men ibland får man ta till fula tricks för att sälja något med så dåligt rykte som en väckarklocka).

Hur som helst, forskare har jobbat hårt med problemet och till slut kommit på det: Tänk om man skulle konstruera en väckarklocka, som förutom riktigt hemsk högljudd larmsignal, enbart gick att stänga av med en liten nyckel och tänk vidare att denna lilla nyckel har formen av en propeller som gör som propellrar brukar och flyger iväg när larmet går så att du måste gå upp och hämta den? Sagt och gjort, här är den. Sjusovarens värsta fiende - den flygande väckarklockan.


Eller hur är den perfekt?

åter till vanliga livet

tillbaka till sverige och det vanligt livet nu. men inte för hemsk start ändå :) och dessutom är det ju avslutning på torsdag - SÅ SKÖNT! då går jag ut åttan, haha!

men idag då, var och red pippi ponnyn, eller last memory, som hon egentligen heter. hon är massa fin och massa bra. snel hest. ja. dressyrade mest men tog två små skutt i slutet också, bara för att prova. det gick jättebra. jaa, lycklig. men hon har ju bara skrittats massa veckor innan hon kom dit så hon blir lite trött stackarn. men hon är söt ändå.

och imorgon har vi friluftsdag, hurra. not. dessutom vet jag inte när vi börjar. great. eller inte. tror det är 10, så jag kommer då, haha. så får dom skylla sig själva att dom inte lägger ut något på scoohsoft! men nu ska jag gå och dricka något. sjukt törstig. sen sova, tröööött.

snart sommarlov, snart sommarlov, snart sommarlov
. och på söndag måns med sara och carro :) stackars flis som inte kan komma :/ lider med dig sötnos.

puss

Marbella uppdatering :)

DAMP! Skrev just ett inlägg, lång till och med! Men Maries dumma idiotiska dator backade just och då raderades allt!

Aja, då blir det en kort summering istället, sorry.
Har det iaf typ underbart här i Marbella och vill inte riktigt åka hem på lördag.... Menmen, är ju varmt i Sverige så det blir väl inte så hemskt. Tur att solen är starkare här så man är brunast! Kanske.... Förhoppningsvis.... Antagligen inte. Det blir att steka i solen imorogn så att man blir brun! Eller bränd...

Och igår var vi i Gribraltar! I england asså, haha. Ganska roligt att gå mellan Spanien och England, inte något man gör varje dag inte! Och vi såg till Marocko, coolt! Men det roligaste var när syrran blev biten av en apa! Haha! Bild på den elaka apan (som btw såg jätteond ut) kommer med de andra bilderna när jag kommer hem :) Marie gillar inte den apan.... Konstigt, eller hur? :O

Men nu ska jag spela minigolf! Ha det bra, ses snart.


SPANIEN :)

moahaha. jag är i spanien. i marbella, och vi har massa varmt och massa sol. idag har jag bara badat solat och blivit brun. jag kommer vara lätt brunast på avslutningen. HAHA! och imorgon ska alla till skolan förutom jaag, som bara ska bada och sola meer! nu blir ni avundsjuka va? ;)

men tänkte bara skriva en liten snabb blogg och säga att jag överlevde flygresan och lite bilresa med. och btw är det massa fina blommor överallt och allt är liksom så sjukt sött! ni får lite bilder när jag tagit fler än dom jag tog idag. :) men pool precis utanför och 300m till stranden låter inte så fel va? tihi... och här ska jag vara till lördag. det är bra.

men nu KAN jag inte skriva mer för maries dator är helt knäpp, den gör inte alls som jag vill! skriver fel saker på fel ställen och backar helt plötsligt! dumma. lovar att komma med lite uppdateringar om marbella under veckan!
puss

RSS 2.0