men blä

suck stön blä och bu! idag har väl inte varit min turdag riktigt, gjort något läskigt med knät och sen kom danny och förstörde min kväll också. -.-

jag var nämligen så smart att jag hittade två program som jag kunde se på, lets dance och så ska det låta. dessa går ju tyvärr samtidigt - men tänkte att man kunde byta över till så ska det låta när lets dance var segt, som det blir ibland. men bläääää! vad läser man om så ska det låta då? jo: I kväll medverkar i Stefans lag: Marie Lindberg och Chris Lindh, och i Puttes lag: Sonja Aldén och Danny Saucedo.

DANNY SAUCEDO?! JAG VILL INTE HA MED DANNY! DANNY FINNS REDAN SAMMA TID I LETS DANCE!
alldeles för mycket danny samtidigt :| så därför hjälper det ju inte att byta över till så ska det låta, blir ju bara värre. blä på honom.

dessutom gör mitt knä ont ont ont. vred till det eller något konstigt när jag åkte telemark :S så då fick jag hem. men det är inte så farligt iaf. men bara för att klaga lite liksom x)

haha, nu blev jag lite gladare. hittade just att det var reklam för footloose här på bloggen bland reklamerna :) det var roligt, eller inte. men den är ju så bra!

oj, nu hörde jag på tv att idol ska byta ut hela sin jury =O VA? SKA DOM? SEN NÄRDÅ!?
haha, nu nämnde dom måns också :) "De ända stjärnor dom har hittat är Darin och Måns Zelmerlöw". tihi, me like ^^ fast inte Darin x)

hahahahha, en på tv ville ha Bert Karlsson till idoljuryn. woho! x)

nej, nu ska jag inte tråka ut er mer x)
pusshej, ha det bra
/carro

btw. danny - jag ogillar dig starkt!

TRYSIL! :)

tihi, nu sitter jag här i trysil. har ju var här i fem dagar nu och det är verkligen jättefint och mysigt :)

de första fyra dagarn - alltså söndag till onsdag -  har jag åkt vanliga carvingskidor ^^ det är mysigt det. :)
men idag så bestämde jag mig för att prova på att åka telemark ^^ och HERREGUD vad det är jobbigt x) stackars lår säger jag bara! men det är riktigt kul och härligt, fast bara när det funkar x)

i början gick det väl sådär, västersvängarna gick bra men svängarna till höger var helt katastrofala :| det gick liksom inte ens att svänga eller böja på vänsterbenet x) och om man lyckades åkte inte högerbenet med och korsades skidorna och jag ramlade såklart x) BLÄ!  fast efter ett antal misslyckanden började faktiskt högersvängarna att funka också :)

men mest ramlade jag nog genom att jag svängde för mycket och hamnade med ryggen ner mot backen. gud förbanna den som sa att det går att stanna med telemark när man är vänd åt fel håll! det är i princip omöjligt!  blev en del nödräddningar från att åka baklänges ner för hela backen genom att kasta sig åt sidan x) snyggt, inte.

men nu har jag väl inte så mycket mer att skriva - lovar att höra av mig snart igen. :)
saknar massa folk där hemma - ni vet vilka ni är! :)
massa kramar
/carro

btw. vet någon något bra tv-program ikväll som går på ettan, tvåan eller fyran? det är dom enda svenska kanalerna som finns här typ. -.- såå sur, ville ju se greys anatomy igår, dessutom sa sara att det var sjukt bra också - ge mig nu!

men tur att vi har fyran iaf - lets dance imorgon :D  HEJA GRISBONDEN!

AJ

kom just hem från optikern nu. blä.

det hela började typ imorse då det var lite suddigt på väster öga, sen när jag skulle flytta linsen lite för att det skulle bli bättre, ramlade halva linsen ut! :| LÄSKIGT!
sen ännu värre var att den andra halvan av linsen då åkte upp under ögonlocket, och jag fick inte ut den. och jävlar vad ont det gjorde, sved och skavde!

men nu är jag hemma iaf. var liksom klar hos optikern 10.20, och bilden slutar ju 10.30, så det var ju ingen idé att g till skolan. sen har jag lunch till 11.45 liksom, så kan ju lika gärna vara hemma ^^ dessutom hade jag väskan hemma också x)

men fick iaf. en ny lins att sätta i ikväll typ, innan 18 hoppas jag x) haha, kommer gå runt med en lins hela dagen, jobbigt =P

men nej, nu ska jag plugga ännu lite mer spanska, skulle jag ju ändå gjort på rasten i skolan. och så ska jag äta lite ^^

ha en bra torsdag - SNART ÄR DET SPORTLOV.
/carro

btw. är det torsdag idag = footloose... hmm, riktigt jobbigt, men kul! :) och emmie ska ju rädda mig, så jag överlever nog ^^

<3

tog ett avbrott från spanskan och kollade på lite videos från footloose, denna är nog min favorit! <3



hon är varm och vild, varm och vild som en eld.
vild och vacker när hon dansar med sig själv.
hon är varm och vild, varm och vild som en eld.
och jag brinner när jag ser henne ikväll.

?! (:

tihi, kom just hem från ridningen. mysigt, mysigt ^^ hade elin med också <3

har typ ingen fantasi och allt jag har i huvudet är spanska glosor =S

men nu ska jag duscha!
massa kramar
/carro

rubrik onödig

hej, jag hatar spanska. btw. hatar jag franska också... hmm, språk verkar inte vara min grej helt enkelt. fast vänta lite nu, svenska gillar jag ju och engelska är helt okej. äh, det är något med spanskan och franskan.
dessutom stör det mig att alla språk slutar på -ska. eller nästan alla då.
men nej, nu får jag sluta skriva. måste plugga spanska. -.- som sagt, jag hatar spanska.

timo är min drog

<3

måste bara tacka finaste emmie och flisan för att dom är så himla underbara och ger mig massa bra stöd.
tack, ni är bäst.

älskar er (: <3

vill



jag vill känna såhär, jag verkligen verkligen vill det
jag vill kunna säga att jag inte bryr mig längre
men mest av allt, vill jag att du ska bry dig
men det gör du inte


minnen


måns, gröna lund 14/9-07
kommer alltd att minnas den dagen

image4
måns, intiman 22/10-07


mika, annexet 9/11-07


mika, annexet 9/11-07
how much do you love me, how much do you care?

image5
footloose, storan 17/11-07


footloose, storan 5/1-08


rockbjörnen, hovet 24/1-08

image6



image7

image8

image9

massa, massa underbara minnen med dig... <3

"/



You could be the one i'll always love </3

alla hjärtans dag

tjolahopp, idag är det alla hjärtans dag :D firar ni på något speciellt sätt? jag och flisan har firat genom empe, guitar hero och vaniljhjärtan :J

i skolan så hade vi typ temadag, vi fick börja med "verkstad". men vi skulle inte göra allahjärtansdag-kort som man kan tro. nej, först fick vi fundera ut en förebild var. sen skulle man fixa ihop något, antingen med bilder eller ord eller båda eller vad som helst, som representerade den man valt.jag skrev om finaste harmony, för att hon är så fin och stark. dessutom har hon gått igenom en del svåra saker, så hon är en av de få som verkligen förstår mig ibland. <3
hur bilden blev lägger jag in senare, lovar (A)

sen hade vi typ lunch, efter att ha diskuterat bilderna lite och haft lite sammarbetsövningar. eller snarare "lyssna-övningar". och efter det var det tre politiker från folkpartiet, kristdemokraterna och en socialdemokreterna som hade en föreläsning som de kallade "rör inte min kompis". dom snackade om intolerans, våld och rasism. ganska bra faktiskt :)

efter föreläsningen fick vi diskutera lite om vad vi tyckte om den, sen fick vi sluta vid halv 2, naajs ^^ och då bar det hem till flisan, efter att jag bokat om min optikertid till på måndag klockan 12.30, utan att veta vilka lektioner jag missar, hoppas det blir lite av franskan (AA)

men nu ska jag spela lite mer guitar hero och kolla bussar hem.
massa kramar och glad alla hjärtans dag!
/carro

ANT-kväll

återigen börjar jag med FÖRLÅT! har verkligen inte skrivit på länge nu, men har haft fullt upp (A)


kom just hem från skolan, USH! vem vill vara i skolan på kvällen? inte jag iallafall :| dessvärre var det obligatoriskt ANT-kväll, men föräldrar. Vi skulle snacka om Alkohol, Narkotika och Tobak..., hade vi redan gjort hela dagen liksom =O men nej, nu skulle vi ha det med föräldrarna också -.-

men iallafall, hamnade då med några elever och föräldrar, var väl helt okej grupp. och vi började prata om vad vi tyckte, hur lätt det var att få tag i och hur det kan stoppas osv. det värsta var typ att föräldrarna frågade oss saker som om vi använde droger, rökte och drack =O typ som exakt hur man kunde få tag i det och om man hade något nummer och så. dom utgick typ från att vi allihopa använde sånt. :S sjukt ju..

men när vi typ snackat en timma började man liksom undra hur länge man skulle sitta där... ingen lärare var med och vi hade liksom ingen aning om vad vi egentligen skulle diskutera... så två i gruppen begav sig till Dario för att kolla upp lite. och woho, då visar det sig att i skulle fått ett papper med bara typ 5 frågor =O alla andra grupper var typ klara, och här hade vi pratat i en timme typ -.- grr... men vi fixade frågorna på typ 20minuter iallafall, hade ju typ tagit upp det mesta när vi snackat själva.. men ändå =O -.-

nu är jag iallafall säkert hemma :J ;) sitter här och kollar på Gaygalan x) missade ju en halvtimme av det i början.. men mamma var snäll nog att spela in det. :) så får väl se om jag kollar på det sen, beror ju på om måns får båda sina pris nu i slutet... eller inte i början då x) då behöver jag ju inte kolla på början ^^,

men nu är reklamen slut, ska återvända till da tv ;)
pusshej
/carro :)

RSS 2.0