några dagar sen bara

kom faktiskt på att bloggen fyllde ett år i lördags, alltså 27 december :)
hoho känns så sjukt att kolla igenom massa saker från våren -08, minnen säger jag bara.

JULAFTON

GOD JUL ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER :D
och alla ni andra med (:

jul

det är julafton imorgon.

bara så att ni vet (:

det varade inte länge...

nej, inga mer hyllningar till patrik asså...
han bestämde sig för att inte höja något historiabetyg till mvg den här terminen. dö.

btw, har i princip hela resten av dagen också varit skit.. woho.

för att hedra patrik ;D

ska jag ha MVG i alla hans ämnen till sommaren, ALLA.

Och det borde väl gå? Slutbetyg med antagligen MVG i religion och historia nu till jul. Han sa att  det var typ 90% chans att jag skulle få MVG i svenska nästa  termin (antar att han tycker det är för kul att kalla mig VG+,  därför han inte sätter MVG, hahah. nejdå.) Sen är det ju bara samhällskunskap och geografi kvar!

Ett bra mål tycker jag eftersom det är just SO:n jag har mest  VG i. Och det verkar väl inte omöjligt?

nu sluter vi fred!

äntligen kom resultaten upp på schoolsoft! patrik är i för sig väldigt snabb, men tanke på att han hade typ 80 på 4 sidor var att rätta och gjort det tills nu! xD och gud vad alla är glada! MVG för mig och mina kära vänner! :D HAPPY DAY!

några nya saker är därför påkomna:
tessi och jag har slutit fred med historian. vi körde dessutom med eftergiftspolitik - mvg mot att vi är snälla till jul. MEN vi hör lite hitler-style och bryter mot alla avtal som går! :D

enligt malin är jag gift med patrik och väntar våra tvillingsöner Edward och Jacob,  såklart.

slut på krigen :D

kom just hem från skolan, hade världens största historiaprov näst sista lektionen, på första och andra  världskriget och orsaker, konsekvenser, mellankrigstiden osv... inte  kul. tror jag dessutom skrev för mycket på sista uppgiften, tolkade frågan lite fel,  hoppas bara att jag fick med det man skulle xD
men på spanskan som var vår sista lektion behövde vi bara sjunga en  sång, sen fick vi gå kvart över 4  istället för 20 i  5 :D happy.

helgen kan btw sammanfattas med teater, glögg hos tessi och världskrig, haha.

nu ska jag skriva en utvärdering om vårt no-föredrag och mikrovågsugnen -.- men det är inte så farligt, är typ vår sista inlämning att göra hemma innan lovet! :D

btw, jag kom på att vi hade betygssamtal med  patrik idag, om religionen  och svenskan.  visste redan typ vad jag skulle få och fick det också^^ inte särskilt överraskande.

Idol :D

är ju semifinal i idol nu som jag dessvärre sviker för att  gå  till sofia och göra karameller :D men ska kolla utröstningen i alla fall, hejar på robin! :D han har bara blivit bättre  och bättre hela tiden :)

och så var jag typ tvungen att lägga ut den här, nynnat på den hela dagen (förutom då patrik smittat mig med britney spears såklart...) haha den är  så klockren, musiken suger ju men texten äger! :D lyssna!


utan röst - på två sätt

idag bar det  av till skolan då, som skippades så fint igår. rösten var  kass och man blev allmänt mobbad haha, men man har faktiskt saknat allt lite ändå, även om jag bara vart borta lite xD

dock är det mindre lätt att få sin vilja igenom utan röst... 
jag bad sofia läsa min bokrecension för att rätta eventuella fel (jag gör alltid något fel.. xD) och när hon läst klart sa hon helt enkelt: jättebra! nu lämnar vi in den! här patrik! :D  jag försöker mig på att skrika nej men misslyckas totalt, jag får typ fram ne... sen försvinner rösten. det var tydligen det roligaste patrik  hört på  länge så han skrattar och säger: nej det där hörde jag inte så nu tar jag den! eller du kanske redan vill ha tillbaka den? VG+, hahah!
detta leder till en mördande blick från mig... som även den misslyckas, ännu roligare enligt patrik xD men till slut fick jag honom att  faktiskt lova att sätta vad som helst förutom VG, men det lär han väl inte hålla, haha.

men nu ska jag prata lite  mer med malin och sen sova :)
och juste, jag var  modell för harmy idag också, hon behövde en til sin estetläxa så numera är jag alltså shampoomodell, haha! :D
godnatt <3

kände att det kanske behövdes,

en allmän uppdatering. var ju över en vecka sen jag skrev!
det viktigaste som har hänt då:


Twilight x2 - Smygpremiär med Harmy - övernervösa satt vi och kramades HELA filmen och var allmänt skumma. :D
                     - I fredags med Sofia :) Vi var ENSAMMA i hela salongen, riktigt kul! :D
Idolsak - Var i Heron City med my beloved Harmony för att träffa idolerna  hahah! Nörd på oss, men det var skitkul! Över förväntningarna :) Hela lördagkvällen spenderades även med henne och humöret var, som det alltid är med Harmy, på topp.
Dansuppvisning - På söndagen var det då dags för Harmys dansuppvisning och hon var superduktig! Och jag kom ihåg videokameran! :D
Halsen har dött - Har  i princip varit sjuk sedan torsdags men nu verkar det ändå  bli bättre! Det enda roliga med det är att man nästan kan sjunga lika falskt som Johan!

Och sen massa mer småsaker men det var väl  det viktigaste!  Och jag ska skärpa mig med att blogga asså, och så SKA jag lägga ut bilder på bdb!

RSS 2.0