trötter

Jag är massa trött, så blir nog ett lite kort inlägg idag, för sen ska jag sova (!)

Dagen har varit ganska bra trots franskan. Ovanligt rolig lektion, ville faktiskt inte bara försvinna från jordens yta hela tiden. Kanske kan vara för att jag hela tiden hade i bakhuvudet att jag inte kommer ha franska på typ två veckor eftersom läraren (hemska Åsa) åker till Paris nästa vecka och sen veckan efter det ska jag ju vara på Flyinge :)

Efter lektionerna bar det direkt av till Spot där jag fick skynda mig för att hinna med allt på 30 minuter för att sedan titta på när vår skola spelade fotboll mot Skurup! Vi vann alla fyra matcher, moahahha. Dock gick jag efter typ 10 minuter för jag lovade Hanna att rida hennes häst Corne eftersom hon inte orkade och jag ändå inte skulle rida Spot idag. Gick sådär i början för han är svår men skitbra i slutet så det var roligt. Victoria kom även tillbaka hit idag så det var trevligt att träffa henne igen och både skönt och synd att jag inte behöver ha hand om Spot längre.

Men nu ska jag och Nelly upp och stjäla något gott från någon på vinden, hihi. Tyckte jag skymtade ett par solbullar förut nämligen! (Och här säger dom inte heller solbullar, nej. Suck)
Godnatt!


fullt fart

Inser inte egentligen förrän nu hur mycket jag egentligen göra på dagarna. Klockan är liksom över åtta och jag har knappt suttit still i en minut. Dagen har mest bestått av hästen, skola, äta, mer skola, mer mat (<3), hästen igen och nu har jag precis varit på ett möte om Flyinge Breeders, där jag ska jobba om två veckor som funktionär :) Ingen ro och ingen rast, men jag har det ganska bra ändå.

I övrig har det väll inte hänt så mycket mer idag, vi har massa läxa i både franska och engelska till imorgon så det ska jag nog snart sätta igång med. Eller nej, antagligen inte. Blir nog snarare att jag springer ner till de andra på modulen för nu ringde just Hanna och sa att hon är klar med hästen. Vilket påminner mig om att jag måste ut till stallet igen för att ge Spot mat!

Hörs senare ikväll eller imorgon!


Ohästlös i några dagar

Ellerhur är jag riktigt duktig på att uppdatera nu? Det är faktiskt ganska roligt när man väl tar tag i bloggandet!

Idag gick jag ju hem vid lunch eftersom jag inte mådde bra och sedan på eftermiddagen hade jag Spot igen eftersom Victoria är hemma sjuk. Ska även ta hand om honom imorgon och sen får vi se när hon kommer. Riktigt skönt faktiskt att ha en häst att fixa med och rida igen måste jag säga. Uppskattar till och med att gå upp vid klockan sex för att släppa ut hästen i hagen!

Just nu sitter vi och kollar på Änglar och Demoner men jag har typ inte sett något för jag gick mitt i för att ta in Spot och sen snackade jag med både pappa och mamma. Blir inte av att vi åker till Kristianstad tyvärr men så det ser ut nu så åker jag till pappa i helgen istället då. Och sen troligen till Stockholm nästa vecka! :)

Men nu ska jag antingen socialisera mig lite med folket omkring eller bege mig upp till rummet där min kära Nelly (Berta) väntar! Kan även passa på att länka till vi bollerupares älskade blogg!

sommaren 09

Eftersom jag sitter här själv medans alla andra är på matten, som jag tyckte var lite väl ansträngande för mitt huvud, tänker jag sammanfatta sommaren lite kort med bilder :D So here we go!


Långpromenad utan skor, underhåller oss med en hittad skylt och bästavän på Irland :)

      

Irland och på väg till Lysekil :)



En bild som sammanfattar det bästa och mesta av den antagligen bästa sommaren i mitt liv.

Sommaren 09 - it was the one ♥


bollerup

Har inget att göra just nu så kände för att skriva lite i bloggen för första gången sedan jag typ slutade nian...? Jaja, jag är såklart på bollerup, sjukt bra hittills och alla är så snälla så. Nästan i alla fall. Börjar egentligen 10 idag men släppte ut Victorias häst Spot i regnet klockan halv åtta så nu sitter jag mest och gör ingenting. Min kära roomie Nelly har begett sig till tandläkaren men vid kvart över 9 ska ja knacka på hos Michaela så vi kan gå och äta underbar frukost :D Mums.

Angående Michaela så ska troligen jag hon och några andra tillbringa helgen hos henne i Kristianstad! Mysigt. Fast det är inte helt klart än men om det inte blir något med det så åker jag nog hem :) Får veta idag.

I helgen fick jag besök av min älskade familj som kom ner hit för att både fira mig och titta på bolle. Hade en toppenhelg och det var så skönt att bara umgås med familjen ett tag. Kände att jag behövde det. Blev även firad här på skolan igår med cupcakes som emelie bakat och skönsång! :)

Nu ska jag fortsätta med mitt ingentingande. Har massa ont i huvudet idag så får se hur det blir. Ska i alla fall börja gå till skolan men kanske går hem till lunch. Hoppas ni mår bättre där hemma, saknar er alla så mycket!

RSS 2.0