Ohästlös i några dagar

Ellerhur är jag riktigt duktig på att uppdatera nu? Det är faktiskt ganska roligt när man väl tar tag i bloggandet!

Idag gick jag ju hem vid lunch eftersom jag inte mådde bra och sedan på eftermiddagen hade jag Spot igen eftersom Victoria är hemma sjuk. Ska även ta hand om honom imorgon och sen får vi se när hon kommer. Riktigt skönt faktiskt att ha en häst att fixa med och rida igen måste jag säga. Uppskattar till och med att gå upp vid klockan sex för att släppa ut hästen i hagen!

Just nu sitter vi och kollar på Änglar och Demoner men jag har typ inte sett något för jag gick mitt i för att ta in Spot och sen snackade jag med både pappa och mamma. Blir inte av att vi åker till Kristianstad tyvärr men så det ser ut nu så åker jag till pappa i helgen istället då. Och sen troligen till Stockholm nästa vecka! :)

Men nu ska jag antingen socialisera mig lite med folket omkring eller bege mig upp till rummet där min kära Nelly (Berta) väntar! Kan även passa på att länka till vi bollerupares älskade blogg!

Kommentarer
Postat av: mams

Du är jätteduktig på att uppdatera och det är väldigt roligt att ha dig tillbaka i datorn! Hoppas att du mår bättre och längtar till nästa helg - saknar dig <3

2009-09-29 @ 12:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0