ESC semifinal

image40

wiiie, sverige vidare till finalen (: inte så otippat kanske men alltid roligt.

btw, var det ganska roligt. det var nämligen en dansk som tydligen påminde på sätt och vis om måns, och vad gör herr zelmerlöw då om inte maila in och fråga om han var lik i utseendet också xD det var dansken faktiskt på lång håll, fast mycket fulare nära (:

fick tillbaka franskaprovet idag, och gjorde spanskaprov. haha, fick även reda på resultatet också, vår lärare är sjukt snabb på att rätta. och jag fick mvg på båda, vilket också gör det till mitt betyg den här terminen, jaaa!

men nu ska jag sova, puss. alla som vill ha bullar är mycket välkomna hit. vi har mycket.

jason och måns

haha, jaa... det är mycket man kan hinna på tre dagar. bland annat sett/träffat jason mraz tre gånger och månsan två. lyckade dagar, minst sagt. behöver man säga att båda är typ så sjukt söta? man smälter verkligen haha. blev ju både jason och måns i kungsan. fan vilket drag på båda två. men måste nog säga att jasons im yours var bäst ändå (A) han är så jävla grym! sen vart det uppehåll på fredag, på jason signering på lördag, för att senare dra med carro till sommarkrysset och kolla på... JASON ;)  en ola i lila byxor fick man se också, haha. sen insåg vi att det var ju faktiskt måns sista footloose som spelades nu, och var tvungna att åka förbi intiman lite fort. och måns var så sjukt söt som vanligt. liksom, hade bråttom till taxin och folk drar i honom och säger att han måste gå. och vad gör han då? jo, går mot mig och carro och ba: vänta! jag MÅSTE bara hälsa på dom först! naaw, sötnos. snackade btw om kungsan, footloose då, och självklart jason innan han var tvungen att gå.. haha xD träffade dessutom joan och framförde att saknaden efter honom var stor på kungsan. jajamen... snabb resumé av dessa tre dagar alltså. orkar liksom inte gå in på detaljer. tog dock inte kort på månsan eftersom kameran dog på sommarkrysset. haha. menmen, kort har man tillräckligt med. (:
men som sagt, inte alls berättat hela sakerna, utan hände mycket mer än så! kolla även min bdb för lite bilder : cso.bilddagboken.se (:

men nu ska jag soooova. jag är trött. jag ska inte göra något allt imorgon hoppas jag! haha x) vill inte. måste dock skriva lite bokrecensioner. suck. sova till 14. då är jag nöjd. sen på måndag börjar helvetet :/
men som sagt, bedtime! godnatt!

osmart

ojojoj, känns inte så smart att man är uppe nu när jag egentligen har ledigt ju. men aja, ska träffa flisan i mörby senare och vill ha tid att fixa allt^^ idag blir det ju kungsan heeeeeeeeela daaaaaagen. och det ska typ regna. hmpff. men det regnar inte just nu iaf.

men nu ska jag sätta i linser, hitta lite VIT kartong och samla ihop saker! ;)
massa kramar, vissa av er ser jag idag (:

biologi och soool

det är soligt idag med, massa sol. me like. och nu har jag suttit och pluggat biologi i typ en och en halv timme, både ute och inne. men känns wierd. liksom som att jag kan det men liksom kan inte förklara hur xD har ju ändå bara läst igenom det några gånger.. men ska plugga lite mer franska ikväll också och sen blir det sjukt mycket biologi, som btw handlar om blod, imorgon. asså just nu är det lite sjukt för jag känner typ för att plugga. skandal! eller känner för och känner för, men är liksom inte så att man börjar göra något annat hela tiden, som jag brukar, utan läser verkligen igenom och tänker på det. hoppas det lönar sig och att jag kommer ihåg något. (:

menmen, plugga kan man inte göra heeeela dagen. då dör jag. så någon som har lust att hitta på något ett litet tag runt tre, halv fyra sådär?^^ hör av er ;) eller så får man väl gå runt och se om man hittar den där extremt rika och snälla personen jag skrev om i förra inlägget xD inte troligt alls, men hoppas kan man ju alltid.
ha en bra dag alla underbaringar

åååh! kom på att jag ska göra en kopp chai nu, det är så fruktansvärt gott :D

ponnyn

"min" santana är inte såld ännu. men ska snart upp på annons. kan någon snäll person ge mig massa pengar och ett bra och billigt stall så jag kan köpa henne? snälla? (A) då blir jag massa glad. hittade btw en video på när nån person hoppar henne lite, inte jag men whatever. hon är finast i vilket fall som helst.


saknar mest <3

äntligen klar!

AAAAAAAAAAAAAAAH! det var jobbigt. det är KLAAART! jag pratar asså om bloggen nu xD tog i princip... 3 timmar att fixa allt med alla jävla koder hit och dit :O men jag är nöjd. moahaha. nu är bloggen finfin. (: och så får den stanna ett tag. gäller att inte trycka på någon knapp som förstör allting nu. kommer jag säkert göra. äh.

träffade btw emelie och ylva idag och dom var galna nog att bada. i havet. det gjorde inte jag för jag var ju sjuk, typ. tyckte istället dom kunde värma upp ylvas pool men det tar ju typ två veckor så :P

nu ska jag sova och drömma läskiga mardrömmar om bloggar som inte gör som jag vill.
godnatt♥

time for a makeover

jeppjepp, jupe. fast det betyder kjol på franska. jupe alltså... jaja. som ni just läste så ska bloggen alltså få en liten makeover. både headern och bakrunden ska bort, bort, bort. liksom, leker ju ändå så mycket med photoshop så varför inte göra det till någon nytta? xD så imorgon kväll/eftermiddag kan ni förvänta er en helt ny design :D förhoppningsvis... kanske... eller nåt. någon som har lite bra idéer btw? liksom rutigt, randigt, vilken färg och så^^ någon glad färg får det bli... typ rosa :)

och idag vare dags att vaccineras. det gjorde inte ont. haha. bara efter. i några minuter. har nu är jag såhär skumt halv-förlamad i armen. eller inte riktigt, men det känns så :P

nu ska jag springa iväg till tvn och titta på nästa veckas dirty sexy money xD dom går en vecka i förväg på kanal 9^^ så hade redan sett det som gick på femman idag.
så hare bra alla underbaringar <

allt och ingenting, såklart

yeah, music is my drog. just nu iaf. (: speciellt simple plan, mika, måns och timo. just nu är det repeat på when i'm gone och my interpretation, hela tiden. omg vad dom låtarna är bra. man känner sig stark på något vis när man lyssnar på dom... det är bra det (:

så hemligheten med att fortsätta vara glad, vilket jag faktiskt är. moahaha. eller nåt. träffade matilda idag och snackade ett tag med henne också... sjukt länge sen ju. saknade tiden på hägerneholm massa då ju, men det var mysigt att prata om alla minnen (: saknade såklart santana massa också. undra om hon är såld och vart i så fall. life is moving on, and im sick. hurra. fast snart är jag frisk igen. och vaccineras ska jag imorgon.

okej, sorry, det här inlägget blev helt sjukt, men whatever. publicerar det ändå. och imorgon (om en halvtimme...) är det en vecka kvar till kungsan. bara en vecka! tihihi, och flisan är söt. och hennes hår är finast. även fast inte hon tycker det. men nu ska jag sluta skriva. blev en lite wierd inlägg, minst sagt. jag vill läsa. twilight. jag vill inte ha läst twilight än. blä för det. var glada alla som inte läst dom än. nu ska jag sova, eller läsa. no school for me tomorrow.
varför byter jag mellan engelska och svenska hela tiden? ingen aning faktiskt. skriver bara det som kommer upp i huvudet. xD leave the past in the past gonna find the future. i don't need a reason not to care what you say, or what happends in the end. för alla som inte fattade är det två fraser ur låtarna ovan nämnda. dom är bra. nu ska jag sluta på riktigt. grattis till alla som lyckats läsa hit ner och fattat något alls, you've done well.

how old are you?
seventeen.
and how long have you been seventeen?
a while...

okej, allvarligt. end of detta inlägg. det där kommer från twilight, såklart.
godnatt.

halsens tragiska död

japp... inne på fjärde dagen av halsont och det blir dessvärre bara sämre och sämre. irriterande. minst sagt. antagligen har jag väl halsfluss eller något annat trevligt. men imorse var det verkligen total katastrof. kunde verkligen inte svälja någonting och varje gång jag gjorde det kändes det som någon högg av mig halsen eller något sådär hemskt. inte så kul. och nu kommer jag ju inte vara frisk tills imorgon heller. antagligen inte iaf. och då äre ju hoppning på ridningen. jag vill hoppa. blä. dessutom kommer spanskaläraren bli vansinnig eftersom jag typ inte kommer på torsdagen heller, på spanskan asså... tror det var då jag och marie skulle vaccinera oss... typ tre :P

men men... går i princip på emser - det enda som jag kan äta som lindrar lite (: ät dom gott folk. dessutom är dom goda. annars är jag faktiskt glad. haha, typ tvärt emot massa annat folk som bara klagar på att ällt är deprimerande typ. tycker inte jag. haha xD im moving on, yay :D dessutom är det ju typ jätteskönt väder och kungsan om 9 dagar :D tur att jag inte fick det här en vecka senare iaf... :| för DÅ borde jag vara frisk iaf. komemr bli bäst med flisan 14-15 asså (: OMG vad jag längtar!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! TWILIGHT-TRAILER HAR KOMMIT! den är typ BÄST. titta på den. gör det. annars missar ni något för all framtid - lovar (: och för dom som inte läst den ännu. vad väntar ni på!? lägger självklart upp videon här, så tryck nu bara på play (:

och nu ska jag titta på tv. haha. eller plugga franska... vet inte. kan typ allt. jaja, hoppas ni mår bättre än jag idag, jag är hungrig xD
/sjuk men glad carro (:



så sjukt bra asså... <3 ÅH EN BILD UPPLAGD NU OCKSÅ, kommer självklart också ;)

klicka på den (:

kvällsdrama

jag och flisan var som sagt gaanska så trötta på kvällen och det märktes. vi hade just bestämt oss för att släcka efter en del skrattutbrott xD flisan är ju lite mörkrädd kanske ;)

Flis: Ska jag släcka?
Carro: Ja, gör det.
*flis släcker*
Flis: *panikslaget* Nej, herregud!
*tänder igen och ser sig skrämt omkring*
Carro: Men släck då, haha!
Flisan: Hmm, okejdå.
*släcker igen*
*carro gör "läskiga" ljud*
*flisan tänder igen*

Flis: Var det där du!?
Carro: HAHA, jaa!
Flis: okej... men kan vi inte öppna dörren lite mer så att det kommer in mer ljus?
Carro: Haha, visst.
*flisan öppnar dörren, kommer tillbaka*
Flis: Var är Leo?
Carro: Leo?
Flis: Min tiger! Var är han? Där! Åh, nu känns det mycket bättre.
*släcker ännu en gång*

och då fick det iaf vara släckt (; men dramat är inte över än xD

Carro: Asså... jag MÅSTE säga godnatt det sista jag säger innan jag somnar, okej?
Flis: HAHA, okej xD
Carro: Dåså... godnatt
Flis: Godnatt
Carro: Men vad fan! Jag måste säga sist också! Så säg inget nu, okej?
Flis: HAHAHA, okej då xD
Carro: Bra, godnatt.

och tro det eller ej så lyckades vi faktiskt somna utan att säga något mer sen (:
kvällsdrama utan dess like ;)

vad är det med mig?

det här är typ tredje inlägget på kort tid. varför bloggar jag så mycket? hmm, frågan är än så länge obesvarad (:
skulle egentligen bata klaga lite (A) så kan jag klaga åt flisan också (:
jag har ont i halsen. typ mycket ont. ibland iaf... sådär jobbigt när man sväljer. det är inte kul. massa blä. typ konstigt stel i nacken också. kan det höra ihop med halsen? hmm, mycket intressant fråga. kanske inte, men jag är trött och allmänt flummig. bevis på det är att jag just började skratta helt utan anledning. men det är väl bra? då måste man ju vara glad (:
och över till flisan. haha. var det kul`? nej, inte alls. men ändå x) flisan har också ont i nacken men även ryggen. haha, allt detta för ett tappert men totalt misslyckat försök att göra en bakåtvolt på studsmattan. och folk som säger att framåt är farligare... det är iaf mycket lättare (:

jag har sovmorgon på måndag, tror jag. min hals gör ont, ibland. ganska mycket ont, oftast.
att dra raka slutsatser alltså - nästan.

men nu verkar jag nog lite för psykiskt trött för att fortsätta skriva konstiga saker på min blogg x) dock inte alls fysiskt trött men det är en annan sak (;
godnatt (:
carro♥

ibland känner man sig smart

japp, känner mig riktigt smart nu asså ;) listade ut för ungefär 5 timmar sen att måns låt "i can be your friend", inte var en ny låt. nej, jag fattade då att det var en låt som man bara fått med om man köpt hans album "stand by for..." digitalt, alltså till datorn, exempelvis via iTunes (: sedan, typ 5 timmar senare så komemr det upp på hemsidan att just så var fallet. ja, ibland känner man sig ju smart ;)

bara för att jag suger på att uppdatera bloggen

yes, i do. and i'm proud of it. nästan iaf. det lät mycket coolare ;) men jaja, inte så mycket att skriva egentligen. valborg var riktigt mysigt (: och nu sitter jag här hos flisan då. och vad gör vi? knarkar måns "nya" låt. fast vi är så smarta så vi kommit på att det typ är en låt som skulle vart med på "Stand by for..." men inte kom med eller något :P den är iaf typ JÄTTEbra xD we love (: tycker han borde tagit med den istället för typ dreaming! men det blir väl att typ skrika på rix att han ska sjunga den xD inte för att han lär göra det, men försöka kan man alltid :D

aah, nötter är så sjukt underskattat. det är verkligen gott. varför äter inte fler människor det? mycket nyttigare än godis ju. bara nötter för min i en vecka framåt rån och med.... NU (hur bra det kommer gå är en annan sak...)
tihi, tretton dagar kvar till kungsan. åhååå :D jag och flisan har planerat en del, tihi. båda vi är ju "lediga" på onsdag då så då ska vi typ förbereda oss :D sen ska jag typ sova hos henne och sen på morronen bär det av mot kungsan och unge herr zelmerlöw ;)

och så får man ju se måns den 15 juni sen också, det är ju najs (: så det blir MINST 4 gånger under sommaren. blir ju självklart rix i göteborg också ;) typ tvinga med någon stackars kompis från praoen (: fast det är ju kul att träffas igen också. ska ju kanske se timo med henne också :D tihihi.

men nu ska vi typ guitar heeeeeroooo! YAAAY! haha :P ska bara lägga in videon med måns låt också :P
och jusste, här ska det införas "flisans dagliga ordvits". haha, dom är faktiskt roliga, så här kommer en:
Har du köpt en ny dammsugare?
Ja, den förra sög.

HAAAHAAAAAHAA!
det tyckte jag var kul (:

carro



älskar verkligen den låten. SÅ BRA! <3



HAHA! asså kolla på skägget från sidan asså. :P den här videon är typ asgammal,
jag vet. men asså han ser typ ut som en liten skogsgubbe eller grottmänniska xD
wannabe gubbe :D

RSS 2.0