första dagen

japp, idag bar det av till skolan då. försökte blogga imorse då men publishme funkade inte >.< Dumma det.

Första skoldagen var väl okej. I för sig var vi bara i skolan i en timme men ändå. Har fortfarande ångest -.- Vårt schema suger också. Det som såg ut att bli hlet okej visade sig bli sjukt dåligt. Blä. Inget får man för att ha stått ut i två år inte. Dessutom börjar våra vanliga lektioner redan imorgon. Med vårt hemska schema. Det enda bra är att vi missade måndagen som är typ värsta dagen. Tillsammans med onsdagar. Allvarligt, FEM LEKTIONER EFTER LUNCH!? = Säker död.

haha, tillräckligt mycket klagomål kanske, men om du hade mitt schema skulle du nog göra samma sak ;)
Wish me luck to survive. I'll need it.

ååångest

blääää som sagt skola imorgon. och jag har ångest, hurra. Inte alls sån här vanlig ångest för typ vad man ska ha på sig - inte för att inte det är ett problem... - och hur det blir att träffa alla. Nejnej, känner redan klassen så bra och att göra ett bra första intryck är det kanske lite sent för ;) Nepp, här är det mer hur jag verkligen inte orkar. Orkar inte med alla evigt långa skoldagar. slutar btw 1640 en dag och 16.25 en annan... Orkar inte med alla läxor, prov, uppsatser att skriva osv... Försöka koncentrera sig när man bara vill sova... Usch, blir liksom deppig av bara tanken. Inte alls kul.

Menmen, finns inte mycket att göra åt det. Bara ett år kvar. Så skönt. Men samtidigt lite konstigt, ett år är inte så mycket ändå. jaja, var iaf trevligt hos kusinerna och tårta fick vi allt ;) Tre olika att välja mellan, mums (:

Men nu ska jag förbereda lite inför imorgon då...
Puss

the last day of freedom

ojojoj vad jag är dålig på att blogga, men som sagt - jag har mina "ickebloggperioder". vilka tyvärr inträffar ganska ofta haha. Menmen en liten resumé av sista tiden av sommarlovet då. Börjar ju skolan imorgon. Nian. Wooohooo. NOT.

Jaa när skrev jag senast? Läääääääänge sen. Senaste somn skrev här var ju Harmy från Göteborg, haha. Menmen (: När vi kom tillbaka från göteborg var det alltså dags att hämta hem min och mormors lilla valp Missy (: sötare liten krabat får man leta länge efter. Möjligtvis busigare också.... Men hon är mysig iaf och dagarna nu på slutet av sommarlovet har väl mest gått åt till att vara med henne, förbereda inför skolan och träffa kompisar.

Juste var ju också med Harmy på Diggiloo och det var roligt. :) Förvånade att Måns kände igen oss men jaja, ändå inte riktigt samma känsla, eligt mig då. Men vi får se, snart börjar ju Idol också - den 3 september - och då blir det letande på högsta nivå. Komemr få spela in massa när man inte är hemma och så, hehe.

Och nu är jag trött >.< Haha... Var hos tessi igår - idag, eftersom inga bussar gick hem. Och vi är så smarta att vi går och lägger oss 5 då vi börjar skolan imorogn liksom. Smaaaaart, verkligen. Så nu kommer jag inte kunna sova ikväll och vara död imorgon. Thank god att det bara är upprop. Har btw fått vårt preliminära schema och det är väl okej. Typ. Sovmorgon till typ 10 två dagar i veckan då. Slutar dock typ halv 5 två dagar med... Suck.

Men nu ska jag skriva in lite i min kalender som jag köpte igår, så seg är jag. Och sen ska jag iväg till kusinerna och fira födelsedagar. Hoppas på tårta, så sjukt sugen på det. xD Men så brukar det ju alltid bli mycket godsaker när familjen Stern samlas, haha.

Lovar att uppdatera snart igen, annars får ni slå mig!
Puss

Kan Pjär gå då?

Harmy är här igen - med nya uppdateringar! Idag åker vi hem, det känns lite trist må jag säga. Faktiskt skönt att inte vara hemma och bara slippa ta itu med alla som tjatar där borta i Stockholmen.. Blä. Men hem måste man väl ändå för om en vecka på måndag börjar skolan. Känns ju lite hemskt.

Vi har fortfarande inte lyckats spela in Purest delight, det.. borde göras, men går fortfarande inge bra.
Jag är duktig som bloggar åt carro men inte åt mej själv. Pjär och Carro hälsar bortifrån sängen.

Jag nynnar på en helt hemsk låt. Hela tiden. Jättejobbigt, det kan carro intyga. Dagens nyhet är även att pjär kan STÅ! Själv! På alla 4! *applåder* (Carro försöker nu blåsa omkull honom, moget må jag säga.. nu ska jag testa att blåsa omkull honom.. det kunde jag.)

Vi behöver en stor förändring i livet. NU. Livskris del två. Och som ni alla vet är det inte bra när vi har kriser... inte bra alls..

Hejdååå!


Vardagsliv om danny

Håla folket! Nu skriver Harmy igen, denna gång från göteborg. Känner att jag sannerligen kommer få brottas med carros tangentbord.. vi kom typ nyss hit och sitter nu och lyssnar på musik. Danny ffs. Pratar om alla hundraelva danser vi ska göra, eller jag kommer på och carro gör. Moahaha. Går dock inge vidare med att SPELA IN purest delight, antingen är det fel på oss eller kameran. Eller båda. Den gången det gick bra var inte kameran på, it sucks. Vi kommer bli kända :D med danserna alltså xD

Imorgon blir det kanske liseberg, det var massa år sedan. Woho!!
Play it for the girls.
Play it to the world.
Shalala.


Jag hoppas ni inte tror jag bloggar så här egentligen, det gör jag inte. Bara när jag skriver på carros blogg, för då.. blir man skum. Hennes blogg är ju som ni vet en björn, med en förbannelse. Inte bra. Endast danny kan bryta den med en kyss. Och den lär vi ju få vänta på! *lååång suck*

MIn mobil är döpt till danny btw, fint va? Värsta coolt om man inte vet var mobilen är och säger till alla "Har någon sett  danny?!" Då frågar de sen "Vart såg du honom senast?" "I sängen." ha ha ha. Skitkul. Jag är ju komiker ffs!

Power Puff Pinglorna - nattens drog

Hihi, vi är fina. Fast det får ni inte se förrän imorgon då vi lägger upp bilder! (harmy som skriver) Total makeover har typ idag lite småspontant genomförts efter att jag och carro var i stan och fikade, det var gott och mysigt. Jag är alltså hemma från norge och det är skönt. Fast snart åker ju vi igen, denna gång till fina göteborg och Carros snälla papps (: Ser jag mkt fram emot.

Jag har ont i halsen :( det gör massa ont. Vart är tet när man behöver det?

Carro borstar håret, i fall att någon undrade alltså. Rekomenderar även samtliga att lyssna på Alphabeat NU - annars kommer vi och äter upp din hamster.. moahaha! Juste! Carro är fini håret. Tror jag.

Puss och godnatt! xD Hoppas någon fattade vad jag skrev, annars får ni hålla till godo för en ny blogg kommer inom en snar framtid! :D

RSS 2.0