smurfarna är alkoholister

melodifestivalen är avklarad och de bästa gick vidare,  dvs måns :D tänkte bara lägga in lite låtar idagså  vi kan väl  börja med hope & glory då :) fast den kommer nog försvinna snart för svt är dumma... >.<          
uppdatering: eftersom svt  är så dumma så är jag
dum tillbaka och byter ut videon typ hela tiden :D
här är ett bevis på att smurfarna är alkoholister! 
om man tänker på att hallonsaft också kan betyda hembränt xD
klockrent! "det är inte bra att dricka för mycket hallonsaft!"


fredag den trettonde

och jag råkade faktiskt inte ut för något hemskt. otroligt.
fick massa sims-nostalgi idag så satte mig och skapade familjen cullen minsann, än så länge är carlisle, edward, esme, rosalie och nyligen emmet vampyrer. alice och jasper ska komma in i familjen bara och sen bella :D woho, underhållning på hög nivå.
tänkte på grund av den bristande uppdateringen lägga in två bilder så att ni inte blir för sura. är  det jag gjort på bildlektionerna, man skulle ta en ikon och göra om den till sin egen ikon. alltså med en mer känd människa som typ britney spears ( gissa vems förslag?) eller så. jag tog alltså stephenie meyer och diverse :D
blev klar idag :) klicka på bilderna
 

i love you endlessly

idag är det måndag, inte kul. vi får inte vara få i klassen även fast alla är i spanien, C3 invaderar oss, inte kul. jag hade den bästa helgen på länge, helt fantastiskt obeskrivligt underbar!

helgen var inte sådär jättespeciell  kanske, men gud vad den behövdes.åkte till harmony på lördagen för att  bland annat kolla mellot. låtarna var värdelösa men sällskapet avsevärt  bättre :D att marie serneholt åkte ut gav även mycket glädje - skadegjälden är den bästa av alla!  moahaha.

sedan började vi prata och konversationen höll sig nog i ett par timmar in på natten. pratade om allt, hur vi träffades, vintern -07/08 och våren. även den tidsvis inte så underbara sommaren. redde ut allt, hur, varför och så tacksam i alla fall jag är för dumt fungerande mobiltelefoner. fick  mig att inse att jag inte skulle klara mig så länge utan dig igen harmy. aldrig mer, aldrig. kommer aldrig glömma känslan av att se dig men ändå inte kunna gå fram och snacka. så fel. 

även några problem till den kommande sommaren dök upp men inget blir utan dig i alla fall darling :) älskar dig så obeskrivligt, finns inga ord verkligen... jag älskar hur vi kan prata om precis allt. we're meant to be, jag tror jag visste det redan här. då hade jag bara känt dig i några månader men du var ändå en av de som förändrat mig mest. jag älskar dig <3

en mjuk banan

sitter i skolan nu, vi har bild och ska egentligen hålla på  men photoshop men jag orkar inte mer :D alla datorer stängde dessutom av sig mitt i allas arbeten så typ alla fick börja om! >.<  idotiska teknikprylar.

angående rubriken har vi en väldigt mjuk banan som är den stora underhållningen för dagen. eller den är hård där nere men sjukt mjuk där uppe. ingen bågar därför öppna den. extremt underhållande va? ^^ det är den nivån humorn ligger på idag. vi försöker dessutom tvinga alla att äta den (6)

nu ska jag äta även fast det aldrig är bra mat på fradagar. have a good day :)

make your dreams come true

den dåliga uppdateringen berodde på alldeles för mycket nervositet från min sida.  läsförståelsen i svenska nationella var i tisdags, gick bra och jag hann med god marginal. satt 20 minuter  i slutet och skrattade åt alexander (A) nationella fortsatte  med uppsatsskrivning idag...  satt  i 2  timmar och skrev en krönika om rädslan för mörkret. kändes helt okej när jag skrev så jag hoppas det blir bra. jeanette ska vara med och rätta dom så det  hjälper ju mig hahha (6)

idag hade jag också redovisningen om Afghanistan under kalla kriget. var så sjukt trött efter nationella och två timmars no att jag fick typ panik när jag upptäckte att jag tagit med fel anteckningar. tog istället  för de rätta med typ de första jag gjort. alltså var det typ hälften av vad jag skulle säga och några saker var till och med fel xD men jag höll föredraget  ändå och efter hälften la jag faktiskt ner anteckningarna och pratade fritt, hela tog ca. 18min. var skithäftigt för jag har aldrig känt mig så lugn på en redovisning, kändes verkligen bra :D  kollade vilket betyg  jag fått hos mormor och det visade sig vara mvg, skönt :D

så nu är jag glad på patrik. juste han så få lite  beröm för att han nickade hela tiden under föredraget och det gör att man blir massa lugn och säker på att man säger bra saker xD han hjälpte mig även på nationella genom att göra tummen upp xD helt stört då kom  jag på exakt vad jag skulle skriva! han hade någon wierd lugnande e ffekt eller något på mig idag haha!

nu ska jag sova och INTE bada imorgon (A)

kom och tänka på en sak nu! eftersom både jag och tessi kommer vi mvg i historia nu slipper vi uttsätta patrik för allt  det som tessi kommenterade för länge sedan, alltså detta:

Postat av: Teresia

haha om vi inte får mvg, då tänker jag demonstrera, invadera patrik och bryta mot alla regler i versaillesfreden ^^ undrar varifrån jag ska få min kära armé... 8-)


nattliv

skulle bara säga att vårt tema för nationella proven är nattliv.
jag antar att  dom inte kom på något sämre.

till teresias äh... ära? XD

min fina tessi påminde mig just om en sak jag faktiskt  lovat ta upp i bloggen. faktiskt en sak som hon själv så smart sagt, haha xD

det  hela gick till ungefär såhär: patrik står och babblar på som vanligt om hur vi ska skriva på torsdag och alla lyssnar ovanligt tyst eftersom det faktiskt är vårt nationella prov han snackar om.  under ungefär 10 minuter går han alltså igenom vad vi ska tänka på och ganska ofta använder han ordet konsekvent. att vi ska vara konsekventa när vi skriver och så vidare.
efter ett  tag märker jag att teresia ser smått frustrerad ut och sedan tittar hon på mig och säger:
"vad fan betyder konsekvent?"

haha det kanske var roligare i verkligheten med jaja.  lite smått komiskt att det tog ett tag för oss att  fastställa vad det egentligen betydde också hehe (A)

don't you know i suffer?

idag har jag faktiskt ingen aning om vad som hänt haha, känns som jag gått i någon sorts dimma hela dagen. vet bara att jag pratade med patrik igen i alla fall efter nästan två veckor haha xD han såg förvånad ut (A)

sen har dagen förflutit utan mycket intresse från mig.. inga speciella lektioner och här hemma har jag mest spelat piano :) och såklart kollat lite vänner ;) bestämde även med harmy att vi ska ses antingen onsdag eller torsdag, saknar henne galet <3

och imorgon ska vi ha första nationella provet. hela klassen har lite smått panik och tycker inte alls vi gått igenom något så mycket. läsförståelsen i svenskan är alltså den som är först ut. inte den värsta men de vi fått kolla på verkar inte så roliga om man säger så... >.< har dock dubbelt med ångest till torsdag då skrivdelen är. herregud jag som alltid tar hur lång tid som helst på att hitta på vad jag ska skriva om..!

men nu ska jag fixa det sista på historian och ladda upp inför imorgon. måste även ta en tidigare buss imorgon då för att  hinna till mörby och köpa proviant att ha under provet.. tips på saker som piggar upp ordentligt önskas!

RSS 2.0